ALEKSINAC : Otac doveo dete na pregled nakon ovih reči medicinske sestre napravio pravi haos

February 2, 2019 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Aleksinčanin, revoltiran gužvama na pedijatriji u aleksinačkom Domu zdravlja, nakon više sati čekanja da preda knjižicu kako bi njegovo dete bilo pregledano, u četvrtak je u prepunoj čekaonici pretio medicinskoj sestri i doktorki da će baciti bombu i nekog ubiti. Kako tvrde u toj ustanovi, zbog gužvi nisu odmah mogli da prime dete, jer nije bilo za “hitan pregled”.

Shvativši ozbiljno pretnje čoveka, kako za “Novosti” kaže medicinska sestra J. V., sa kojom se ovaj čovek verbalno obračunavao, pozvala je policiju strahujući za svoj život.

– Tačno je da su gužve velike i da je manjak kadra. U četvrtak su na dva lekara za ceo dan i dve sestre bila 104 pregleda i 100 injekcija. Ovo nisu humani uslovi uopšte. Trenutno su nam tri sestre na bolovanju, kao i dva lekara – kaže ona za “Novosti”.

Ne poriče i da u prvi mah nisu prihvatili knjižicu deteta za koje je, kako kaže, utvrđeno da nije bilo “hitno” za pregled, već su roditelje zamolili da sačekaju da se gužva raščisti, jer je bilo mnogo dece sa visokom temperaturom. To je, po svemu sudeći, teško palo ovom roditelju pa je počeo da preti i viče na sav glas, što je i kod ostalih izazvalo paniku.

Jedan od roditelja, koji je u četvrtak sa detetom čekao na pregled, za “Novosti” je posvedočio o ovoj situaciji.

– Svi su bili nervozni, deca su plakala, pun Dom zdravlja, svi sa virusima i visokom temperaturom. Taj čovek se sve vreme nešto bunio i negodovao, a onda je otišao do šaltera i pretio sestri, pa onda i doktorki koja je posle toga kratko obustavila rad – kaže roditelj Boban N.

NIJE BILO TUČE

Direktor Doma zdravlja u Aleksincu Rodoljub Živadinović kaže da nisu tačni navodi pojedinih Aleksinčana, koji tvrde da je došlo do fizičkog konflikta u čekaonici.

– Nikakve tuče nije bilo, policija je napravila zapis, mi smo ih pozvali da zaštitimo našeg radnika. On je pretio, govorio “sve ću da vas pobijem”, i naravno da smo pozvali policiju – ističe on.

izvor.blic


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: ,

Kategorija: Bebeće vesti

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
RANKO RAJOVIĆ: EVO ZAŠTO DANAŠNJA DECA IMAJU PROBLEMA S KONCENTRACIJOM

O tome zašto današnja deca imaju problema s koncentracijom, gde najviše greše nastavnici u radu s decom, mogu li se...

Roditelji, sankajte se sa decom: PET fantastičnih razlog za to !!

Snežni pokrivač ponovo je u našim krajevima, a tome se najviše raduju deca. Osim grudvanja, njihova je omiljena zimska aktivnost...

Preminuo desetomesečni dečak, druga žžrtva GRIPA!!!

Dečak starosti 10 meseci, koji je s ozbiljnim respiratornim problemima primljen u Institut za bolesti dece Kliničkog centra Crne Gore...

Prof. dr Svetomir Bojanin: Kako se ponašamo, kako izgledamo, tome vaspitavamo!

Profesor Bojanin govori o nekim večitim roditeljskim temama – o tome šta je suština vaspitanja, kako biti dobar uzor svome...

Close