Bitno je da Vučić traži da se deca rađaju ! A ja se pitam kome da ih rađamo ??

August 15, 2018 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Uz kafu ove cifre na računima lakše se podnose . Plate male ali računi zato ne manjkaju .

Besna , ljuta , tužna…. 

Ovih dana sam van sebe jer si otišao daleko od nas .  Zašto ? zbog jeb.. novca , malo više novca za normalniji život . Jer je naša država nesposobna , jer iz naše države se beži . A oni stalno prosipaju neku priču bolje je ! KOME JE BOLJE ?? LOPOVIMA , MAFIJAŠIMA . Poštenom čoveku da bude bolje “MA MORA DA SE ŠALITE !!

Pa se pitam šta raditi a ne zaplakati . ?
Bitno je da Vučić traži da se deca rađaju ! A ja se pitam kome da ih rađamo ?? Muževima koji napuštaju svoju zemlju , decu supruge i beže u tuđinu da zarade neki dinar više . Što propuštaju najlepše trenutke koji se nikad neće vratiti . Što su se borili da budu godinama zajedno , kroz sve i svašta prošli i sad da budu daleko jedno od drugog .

Ali ne ,bitno je da se državi plate računi a to što sutra nećeš imate za decu to nema veze . A škola ?? Kako da spremimo decu za školu ??? KAKO ?? Ako platimo državi sve račune šta ostaje ne ostaje ni za hranu !!!I da šta ima veze i što kasne sa platama , računu mora da se plate ? Kako ? Snađi se !!

Bitno je da naša deca sve plaćaju lekove , preglede , knjige pa i užinu u školama a oni u zatvoru sve imaju za dz… i bolju hranu nego naša deca ! Ja ni kučetu ne bi dala takvu užinu !! ok gde ide ovaj Svet?!! U tri lepe !

I dalje gledam u ove račune i ispijam ovu slatku kafu gorkog ukusa . ..

Mogla bih svašta još da napišem ali više ne bi bila fina . Zato što pošteni ćutite zato bagra puni dzepove !!

Bitno je da ovi azilanti preko puta mene u kasarni žive lepše u našoj državi nego deca SRBIJE !! BRUKO I SRAMOTO OD ZEMLJE !!

DA ŽENA ĆE SVE DA IZDRŽI VUČIĆU ALI ZAPAMTI SVE ĆE MANJE BITI DECE JER MI NEMAMO KOME DA IH RAĐAMO NAŠI MUŽEVI SU DALEKO , I NISMO SE UDALE DA BI SAME ODGAJALE !!

foto . Sonja Milekić

autor. urednica Sonja Milekić

izvor.devetmeseci

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Primetili smo na nekim blogovima krađe naših priča , zamolićemo ih da izbrišu ili ćemo pokrenuti tužbu . Takođe molimo mame gde vide naše priče da nas obaveste . Niko nema dozvolu na priče samo devetmeseci!!

Još nešto od mene 


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: ,

Kategorija: Istinite priče

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
Dečak (5) je pozvao Hitnu službu i pitao gde mu je majka! Iskusni policajci su PLAKALI KAO KIŠA, a i vi ćete kada pročitate

Službenici Hitnih službi svakodnevno se susreću sa stotinama uspaničenih poziva, i ljudskih sudbina koje se kriju iza druge strane slušalice....

Srpsko muško ime sa najtužnijim značenjem: Roditelji nisu ni svesni!

Smatra se izvornim, čisto srpskim imenom, ali je rasprostranjeno i u Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori. U potrazi za što...

Trudnice mogu da odahnu: Brže i lakše do porodiljske naknade

Zakon o finansijskoj podršci porodicama sa decom koji je stupio na snagu 1. jula, ukinuo je 86 dokumenata koje su...

Dermatolozi savetuju: Ovako se pravilno nanosi krema za sunčanje, na ovo obratite pažnju!

Zaštita od sunca je ključ za prevenciju raka kože, tvrde američki naučnici. Oko 90 odsto benignih tumora kože i 65 odsto melanoma...

Close