ČUDO KOJE NIKO NIJE OČEKIVAO Žena (42) čekala trojke: Od 3 doktorove reči svi su zanemeli!

December 7, 2017 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Bili su upoznati sa tim da trudnoća u tim godinama može da ima velike medicinske komplikacije. Ali oni su ipak počeli da pripremaju sve do najsitnijih detalja.

Činilo se nemoguće, ali život nas uvek može iznenaditi. Kimberli Fjugejt je ostala trudna sa trojkama.

Ona je već imala ćerku od 10 godina i nije ni planirala niti verovala da može ponovo da ostane trudna, ali ultrazvuk je pokazao drugačije. Da sve bude još neverovatnije, doktor joj je objasnio da su trojke jednojajčane.

To nije bilo poslednje iznenađenje za Kimberli i njenog supruga Krega. Devet meseci kasnije došlo je najveće iznenađenje, nešto što čak ni doktori nisu mogli da objasne.

Bili su upoznati sa tim da trudnoća u tim godinama može da ima velike medicinske komplikacije. Ali oni su ipak počeli da pripremaju sve do najsitnijih detalja. Preselili su se u veći dom i sve pripremili za dolazak tri nova člana porodice.

Devet meseci kasnije bilo je vreme da bebe dođu na svet. Trudovi su započeli rano tog dana i nakon nekoliko sati Kimberli je imala svoje tri male bebe u naručju. To je bilo čudo. Ali ono na šta niko nije bio spreman je da tu nije bio kraj. Odjednom je doktor zagalamio i rekao: “Vidim još nogu”.
Svi su uzdahnuli.

Kimberli i Kreg nisu išli kući sa trojkama, nego sa četvorkama. Niko to nije očekivao, čak ni doktor. Jedna od beba koja je takođe bila identična, skrivala se iza sestre za vreme ultrazvuka.

“Najsrećnija sam majka na svetu”, rekla je Kimberli.

Bebe su ostale u bolnici još nekoliko meseci, jer su sve bile nerazvijene, ali ubrzo im je bilo dozvoljeno da idu kući. Sada žive srećno sa mamom, tatom i starijom sestrom.

“Ne mogu da zamislim život bez svoje dece. Donele su toliko sreće ne samo u moj život, nego i moje porodice i cele zajednice. Čitav su moj svet”, kaže Kimberli.

Pogledajte video da saznate još više o ovom čudu.

izvor.virealno.com


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: , , , , ,

Kategorija: Istinite priče

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
Na 21. rođendan dobila poslednju poruku od oca: Priča sa najtužnijim krajem rasplakala svet!

Od 17. rođendana se plašila ovog broja foto.pixabay.com Majkl Vilijam Selers, otac četvoro dece, preminuo je 2013. od raka pankreasa....

Ministarstvo za rad: Biće prošireno pravo na porodiljski dodatak

Novim zakonom o finansijskoj podršci porodicama sa decom pravo na porodiljski dodatak biće prošireno i na preduzetnice, poljoprivrednice i žene...

Druga godina BEBE po MESECIMA : Šta sve dete treba da radi ,ume i zna

Dete u ovom periodu nauči da hoda samostalno, počinje da piški u nošu i jede samo kašikom. Najveći napredak, kada...

Saveti mame iz Kenije: Kako zaustaviti bebin plač

Jedna kenijska mama je u svom blogu otkrila tajnu zbog čega afričke bebe ne plaču i, sa ostalim roditeljima, podelila...

Close