Doživite jesen na Bledu u novom Rikli Balance Hotelu!

September 24, 2018 | Postavio More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Poseta Bledu utiče na to da se razbistre misli i probudi duh, da se oni romantični predaju snovima, sportiste motiviše, opušta dušu i osvežava telo. Renoviran Rikli Balance Hotel (nekadašnji Hotel Golf) na uzvišenju iznad Bledskog jezera spaja najbolje što Bled nudi: budi tradiciju lokalnog okruženja i brine o vašem zdravlju i dobrom stanju!

Već na ulazu će vas prigrliti toplo drvo smreke, čiji će se umirujući miris pobrinuti za to da za tren zaboravite na svakodnevne brige.

U hotelskim sobama ćete upoznati priče o bogatom prirodnom, kulturnom i istorijskom predanju Bleda i Gorenjske: priču kranjske pčele, autohtone slovenačke vrste pčela, tradicionalnog gorenjskog veza, licitarskog srca, priču smreke s obližnje visoravni Pokljuke i priču Arnolda Riklija, švajcarskog prirodnog iscelitelja koji je na Bledu još u 19. veku osnovao prirodno lečilište i njegovo ime proneo u svet.

Briga o zdravlju i dobrom stanju

 

U Rikli Balance Hotelu susrešćete se na svakom koraku s brigom o zdravlju i dobrom stanju: već na doručku ćete otkriti lokalni med ili ćete dan početi zdravim smutijem. Za vreme ručka u restoranu Veranda raspitajte se o tipičnim gorenjskim specijalitetima, kao što su mohant i zlatovčica. Za večeru ćete u bogatom samoposlužnom bifeu moći da birate šta vam srce želi!

Tokom boravka u Rikli Balance Hotelu (nekadašnji Hotel Golf) imate slobodan ulaz u vodeni svet i svet uživanja i opuštanja, koji nudi Wellnessa Živa. Takođe iz wellnessa se otvara predivan pogled na Bledsko jezero, a posebnu čar daje kupanje u spoljašnjem bazenu i korišćenje saune s pogledom na bledski dvorac. Bazeni su napunjeni termalnom vodom.

Plivanje u njoj se naročito preporučuje posle tretmana lepote i masaža, jer pojačava njihovo dejstvo, a istovremeno će termalna voda u vaše telo i duh uneti svežinu i lakoću. Pre kupanja prepustite se alpskim tretmanima i tretmanima medom kranjske pčele: masaže, kupke i različite nege medom ili smrekovim iglicama potpuno će vas opustiti, a vašu kožu će osvežiti i vratiti joj sjaj.

 

Posle plivanja u hotelskim bazenima, šetnje oko jezera, veslanja do ostrvca ili pohoda na neko od okolnih brda odakle se proteže pogled na jezero i dvorac koji oduzima dah, zaustavite se još u Kavarni Park na obali jezera i zasladite se jednom originalnom bledskom krempitom. Vaše nepce će uživati u izabranom ukusu, a sva vaša čula u predivnim kulisama jezera, zelenih šuma i moćnih planina.

 

Taj pogled, taj osećaj!

 

Izaberite svoj doživljaj na Bledu! U renoviranom Rikli Balance Hotelu (nekadašnji Hotel Golf) i njegovoj okolini svako će biti nagrađen najlepšim pogledom na predivno jezero s ostrvcem, romantični dvorac i moćne planine. Doživite taj pogled i taj osećaj!

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE:  Rikli Balance Hotel

PROČITAJTE VIŠE:


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: , , , , , ,

Kategorija: Bled, Rikli Balance Hotel

avatar

O Autoru ()

Komentari su zatvoreni

Read previous post:
Razočarana sam i babicama , i sestrama i doktorima jer na vreme nisu videli problem mog deteta !

Porodila sam se sa drugom ćerkom i umesto 4dana ostale smo dan duže jer je imala sekret kod oka zbog...

Tako se budite samo u Ptuju!

Plivanje i opuštanje u blagotvornoj termalnoj vodi. Golf i korišćenje saune. Jutarnje trčanje i opuštajuća masaža. Biciklizam i osnažujuće kupke....

Novi bazeni za obilje novih vodenih doživljaja!

Još malo, pa će nas buditi sveža i maglovita jutra. Ali, nema nikakve potrebe da nam jesen ili zima uskrate...

Sastav školarca iz Srbije o kojem priča region: To je moja lična stvar! Ako dobijem keca, videćemo se …

Učenik je izrazio svoje nezadovoljstvo na originalan način, pa je učiteljici poslao jasnu poruku. Počela je nova školska godina, a već...

Close