Iza ove preslatke fotografije krije se istina koja će vam slomiti srce

0 127

“Now i lay me down to sleep” je organizacija koja pruža roditeljima mogućnost fotografisanja sa njihovim novorođenčadima koji su smrtno bolesni, te imaju još samo nekoliko dana ili sati života.

profimedia-0172881605_1000x0

Beba, Foto: Profimedia.rs

Ove fotografije jasno mogu da prikažu bol u srcima roditelja, koji se opraštaju od svoje dece samo nekoliko trenutaka nakon što su ih doneli na svet. Organizacija “Now i lay me down to sleep” se brine da roditelji dobiju najbolje moguće uspomene na svoju decu.

Screenshot_8

Preko 1.500 volontera u više od 40 država širom sveta rade za ovu organizaciju, a mogu da se kontaktiraju preko oficijelnog veb sajta kompanije.

“Naša misija je da sačuvamo taj magični trenutak roditelja i dece, uprkos tome što u tom trenutku proživljavaju najveći gubitak u životu. Mi pružamo sjajne portrete porodici i verujemo da su oni jako bitan faktor u procesu preživljavanja tuge nakon gubitka deteta”, kažu iz ove organizacaije.

Kompaniju je osnovala Šeril Hagard koja je takođe morala da se oprosti od svog deteta 2005. godine, nakon što su ga u životu držali samo aparati za preživljavanje.

“Ta noć mi je bila najgora u životu, ali kada sam videla fotografije koje je moj suprug napravio, one me ni u jednom trenutku nisu podsećale na bol koji sam preživela, već na blagoslov koji mi je moje dete donelo”, rekla je Šeril.

Ove fotografije se ne naplaćuju, već ih volonteri ove organizacije poklanjaju roditeljima.

Komentara
Loading...