Koliko je potrebno vremena da žena ostane trudna: Iznenadiće vas!

November 27, 2017 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Uprkos tome kako se ponekad osećali, put do trudnoće nije lak. S tim se verovatno ne bi složili oni parovi kojima je za pozitivan test bio potreban samo jedan seks, ali ipak je više onih koji su za uspešan rezultat morali da pokušavaju pravu malu večnost.

Ipak, mora da postoji nekakav prosek koji bi trebalo da nam pomogne u ostvarivanju svog plana, zar ne? Pa, ako je suditi prema poslednjim anketama, ne samo da postoji prosek, već i vrlo precizan broj koji će ostvariti željene rezultate – 78!

78 puta kroz 158 dana, odnosno za oko 6 meseci. Toliko puta morate u proseku da imate seks kako biste zatrudneli, i to od inicijalne odluke pa sve do jasne dve crtice na testu.

Naime, ChannelMum.com, portal za mlade roditelje, odlučio je da ispita čak 1,194 roditelja ne bi li došli do upravo ovih rezultata. Saznali su i da većina parova u procesu pokušavanja ima seks 13 puta mesečno.

Sudeći prema ispovestima na stranici, ova vrsta seksa u mnogo čemu se razlikuje od onog neobaveznog, a anksioznost koja dolazi uz misli o bebi, za 18 odsto mladih roditelja seks pretvara u pravu obavezu. Ostalih 43 odsto osećalo je pritisak i strah kako pokušaj neće biti uspešan.

“Ovaj proces može da bude zabavan, ali i naporan, stresan, a često i neuspešan. Zato, dok ste fokusirani na svoju buduću bebu, vrlo je važno ne zaboraviti jedno na drugo”, savetuje osnivač portala Sioban Frigard.

izvor.miss7.24sata.hr

ONA JE PRAVA MAJKA: Čajevima leči sterilitet, pomogla da se rode 874 bebe!


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: , , ,

Kategorija: Želim bebu

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
Gde je čovek u kog sam se zaljubila: Pismo mom mužu, koji je prestao da me voli

Jedna žena rešila je da svom suprugu kaže sve što joj je na duši i podeli svoju tužnu ispovest o...

Jedan dan je vaša mala beba mirna, a već drugi ne prestaje da plače. Jedina stvar koja vam u potpunosti može pomoći jeste da se upoznate sa periodom “ljubičastog” plakanja

Evo šta o tome treba da zna svaka buduća, ali i mama koja je tek dobila svoje prvo dete. Šta...

MAME, OPREZ: Evo koliki je ROK UPOTREBE vašeg mleka

Dojite svoju bebu i želite da ostavite izmlazano mleko u flašici jer ne možete uvek fizički da budete prisutni? Evo...

Kada su videli ovaj prizor na ultrazvuku, i majka i ginekolog su se iznenadili

A pravo iznenađenje usledilo je tek kada se beba rodila. Prizor sa ultrazvuka je raznežio majku PRIZOR SA ULTRAZVUKA JE...

Close