Lekovita dejstva belog luka za ženske probleme.

0 171

Upozorenje: Ovo je zaista izjava jedne žene. Ukoliko ne želite da čitate o vagini i infekcijama, zaobidjite ovaj post.

Lekovita dejstva belog luka za ženske probleme.

Prvo bih naglasila da nisam doktor. Ovo što ću vam ispričati je čisto informativno, ali meni je pomoglo, što ne znači da će svima pomoći, jer organizam kod svakoga nije isti.

Kada sam se udala, pa malo posle toga, zatrudnela sam i posle porodjaja dobila sam neku infekciju. Kontrola nakon porodjaja je , čini mi se, pogoršala to moje stanje. 6-7 meseci sam se lečila od toga, ali pomoći nije bilo. Onda sam čula za lekovita svojstva belog luka. Pomislila sam:”Bljak! Beli luk u mojoj vagini? Nema šanse.”
Vreme je prolazilo, a infekcije su postajale redje. Taman pomislih “Hvala Bogu, reših se problema.” kad dobih opet jednu infekciju. I odlučim se da probam to sa belim lukom.
Posle tog mog iskustva, uvek savetujem devojke da se istuširaju posle odnosa, da ne bi došlo do infekcija, a ukoliko već imaju problema sa infekcijom, da pokušaju da se reše toga na način na koji sam ja to uradila.

Ispod imate slike, kako korak po korak pripremiti beli luk.

foto thehealthyhoneys.com
Oljuštiti ga, provući konac kroz njega i zavezati, da luk ne može da se otkači od konca. Ubaciti unutra kao tampon. Menjati na svakih 8-12 sati.
I to raditi sve dok infekcija potpuno ne isčezne, a to je možda par dana, u zavisnosti od toga koje jačine je bila infekcija.

Pročitajte još ove tekstove koji su takodje dobri

NEVEROVATNO :Saznajte koliko je cimet dragocen za vaše zdravlje i lepotu

Ovako se menstruacija menja kroz život

Vitamin koji je neophodan svakoj ženi (a za koji sigurno niste čule!)

Jedna od tri žene pati od ovog oboljenja, a nije toga ni svesna!

Zbog ovog poremećaja žene se stide da traže pomoć ginekologa

Komentara
Loading...