“MAMA BOLI, MAMA BOLI”DETE JOJ JE BILO U VRTIĆU U BORČI! Kada je došla po njega, ŠOK

November 19, 2018 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Mihaela Lela J. (24), majka jednoipogodišnjeg dečaka, šokirala se kad je u utorak posle posla otišla u vrtić u Borči po sina i zatekla ga s licem modrim od povreda!

Sva potresena, za list priča da je toga dana dete ostavila zdravo u tom privatnom vrtiću, a da su joj ga vaspitači vratili razlupane glave – sa ogromnom modricom ispod oka, i da je nisu pozvali i obavestili o incidentu kad se desio. Lela objašnjava da se, kako su joj vaspitači ispričali, dete samo povredilo kad se igralo u kuhinji.

– Prvo su rekli da je bio u pravoj kuhinji, a onda da se igrao i pao u plastičnoj kuhinji za decu, ali ne verujem da je na tim plastičnim igračkama mogao tako da se povredi. Kako god bilo, nedopustivo je da me nisu odmah pozvali, već su ga bez mog odobrenja mazali nekim margarinom da mu prođe otok. Kad sam ga ugledala, dete je potrčalo ka meni i vikalo: “Mama boli, mama boli”, a oko mu je bilo skoro zatvoreno od tog margarina, moglo je da se inficira – tvrdi Lela.

Dodaje da su joj, kao objašnjenje što je nisu pozvali, u vrtiću rekli “da se takve stvari redovno dešavaju deci i da to nije ništa strašno”.

– Zar je trebalo oko da izbije ili bez ruke da ostane da bi oni reagovali?! Ovo je nečuven nemar vaspitača vrtića i roditelji treba da znaju za to. Ne želim da se još nekom detetu desi nešto slično ili, ne daj bože, još gore – poručila je Lela, koja je sina ispisala iz tog vrtića i najavljuje tužbu protiv odgovornih vaspitača zbog nemara.

Povrede mališana – manji otok i hematom u predelu gornjeg i donjeg kapka, konstatovao je i pedijatar, koji je, uz prepisanu terapiju, uputio dečaka kod specijaliste radi procene stepena povrede.

alo.rs


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: ,

Kategorija: Bebeće vesti

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
OVO će uspavati svaku bebu i pomoći kod grčeva u stomaku

Zvuk fena pravo rešenje . Verujte nam na reč i isprobajte .  Uspavajte svog mališana u šest JEDNOSTAVNIH koraka...

Ovo je beba koja je zapanjila i samog lekara: “Čekali smo je punih 7 minuta, ovo je PRAVO ČUDO”

Snimak nedavnog rođenja trojki širi se društvenim mrežama, a snimak je postavio sam lekar. Dr Rodrigo da Rosa Filjo iz...

Bake i dede nikada ne umiru, oni postaju nevidljivi… Svako mora pročitati ovu dirljivu priču!

Bake i dede igraju veliki deo u razvoju naše ličnosti, našeg odrastanja, načina na koji vidimo i osećamo stvari. Deca...

U prvom mesecu sam prokrvarila,doktorove reči su bile:”Čim krvariš,nešto nije u redu sa bebom,bolje bi bilo da abortiraš

Da i ja podelim sa vama moje iskustvo. foto.privatna arhiva mame Marije Vraćam film o mom prvom porodjaju...Sada mi izgleda...

Close