“Žao mi je što vam ovo kažem ali vama jedino preostaje da usvojite dete”,čitav svet mi se srušio

November 4, 2018 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Pozdrav najboljoj stranici🤗….evo i ja da podelim sa vama moju priču…

foto.pixabay.com

Moja priča počinje 2012 godine kada mi je utvrdjena cista na jajniku,uradjena je laparaskopija i cists je izvadjena kada je stigao ph nalaz utvrdjeno je da je u pitanju bio benigni tumor.

Na kontoli posle dva meseca opet se na istom jajniku pojavljuje cista i zakazana mi je hitna operacija pošto su doktori mislili da je opet tumor,izvadjen ni je jajnik kasnije je utvrdjeno zdrav jajnik pošto je ovaj put u pitanju bila najobičnija vodena cista…

Lekar koji me je operisao rekao mi je da ostajem trudna a ja sam htela da sačekam još malo,bila sam na drugoj godini fakulteta i moj sadašnji muž još nije planirao da se ženi…

Doktor mi je onda prepisao pilule za kontacepciju koje su trebale da sačuvaju ovaj jedan jajnik.

2015 god na kontoli doktorka opet na jajniku vidi cistu ali ovaj put od 13 cm i zakazuje mi operaciju… I kaže mi “žao mi je što vam ovo kažem ali vama jedino preostaje da usvojite dete”,čitav svet mi se srušio na izlazu iz bolnice onako uplakanoj mi prilazi jedna divna sestra i ja joj sve ispričam i pokažem nalaze a ona mi kaže da dodjem sutra kod nje na odelenje steriliteta gde će me dr stručnjak za vto pregledati.

Dr Kopitović mi je rekla da mi preporučuje da mi samo punktira cistu i da probamo sa vto. Tako sam i uradila,sve nade sam polagala u tu vto,vratili su mi dva embriona ali nakon 14 dana saznajem da vto nije uspela,to mi je bilo veliko razočarenje već sam mislila da sam trudna.

Odlazim u bolnicu gde mi govore da sačekam sledeći ciklus i da dodjem na histeroskopiju. Medjutim meni se umesto ciklusa pojavljuje braonkasto krvarenje koje traje tri nedelje.

Zakazujem uz spremna da je opet u pitanju neka ogromna cista ali umesto toga doktor mi saopštava najlepšu moguću vest da sam trudna i puša mi otkucaje srca moje princeze.

Plakala sam i smejala se istovremeno. Trudnoća i porodjaj su protekli odlično. Moja devojčica se rodila pet dana pre termina,porodila sam se sa epiduralom i svakom bi to preporučila,u sred porodjaja umalo nisam zaspala,nikakav bol nisam osećala….

Kada je naša curica napunila godinu dana poželeli smo još jednu bebu,zatrudnela sam brzo i bili smo presrećni. Nažalost u 12 nedelji doktor mi kaže da sa bebom nesto nije u redu i da je posteljica loša i savetuje mi prekid trudnoće.

U 15 nedelji sam imala pobačaj,to je bilo užasno iskustvo. Dusa mi se cepa što sam poslušala doktore i sve oko sebe i što sam prekinula trudnoću.

Doktori su mi rekli da ne bi uspela da iznesem trudnoću dabi imala pobačaj a meni se duša kida što sam ja to uradila… Sada bi mi bio termin porodjaja i svaki dan se pitam kakva bi mi beba bila…

Želim svima da poručim da nikada ne odustaju i da slušaju samo sebe….doktori znaju da greše !!

autor . mama Ana

izvor.devetmeseci.net

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Primetili smo na nekim blogovima krađe naših priča , zamolićemo ih da izbrišu ili ćemo pokrenuti tužbu . Takođe molimo mame gde vide naše priče da nas obaveste . Niko nema dozvolu na priče samo devetmeseci!!

PROČITAJTE JOŠ I OVE PRIČE


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: , , , , ,

Kategorija: Istinite priče

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
RODITELJI SU ODLUČILI DA ISKLJUČE TEŠKO BOLESNU ĆERKICU SA APARATA: A ONDA SE desilo ČUDO

Malena devojčica Bela Vilijams iz Amerike, stara samo 18 meseci bila je teško bolesna i nalazila se na aparatima za...

KRAGUJEVAC:Meni je beba umrla, pre tri ipo meseca u stomaku, u devetom mesecu, u bolnici.. Znam kako boli, previše.

Meni je beba umrla, pre tri ipo meseca u stomaku, u devetom mesecu, u bolnici.. Znam kako boli, previše. A...

Rodila sam zdravu bebu i pevala joj “TI SI MOJE SUNCE”, a posle osam dana USLEDIO JE BOL BEZ KRAJA zbog ove bezazlene sitnice za koju sam prekasno saznala

Bilo je to toliko strašno da mi je bol razarala dušu. Bila je bucmasta, zdrava i srećna beba. Kada je...

UBICAMA DECE U SRBIJI DOŽIVOTNA! Imaćete 7 dana da podržite ovu akciju!

Fondacija "Tijana Jurić" je neprofitna organizacija osnovana 2016. godine sa zadatkom da doprinese većoj bezbednosti dece FOTO Nemanja Pančić Prema...

Close