Ne dozvolite ovo deci po visokim temperaturama, posledice su užasne!

July 13, 2018 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Majka četvorogodinje Azije Rajt iz Musirija objavila je šokantne fotografije svog deteta! O njima poslednjih dana bruji ceo svet.

Naime, majka Dona je želela sa javnošću da podeli nesrećan slučaj koji su ona i njena devojčica doživele, i da na taj način upozori sve druge roditelje.

Malena Azija izašla je sa majkom i sestrama u park gde je poželela da se spusti niz tobogan.

Kako je bila vrela temperatura, njena majka je prvo pipnula tobogan da vidi da nije previše vruć, te kako je shvatila da nije previsoka temperatura, dozvolila je devojčici da se poigra.

Međutim, kako je Azija krenula da se spušta, tako je usledio jeziv vrisak. Njena majka je sva u strahu dotrčala a onda se zapanjila kada je na devojčicinom telu primetila užasne rane.

Ispostavilo se da majka svojim dodirom tobogana nije mogla tačno da otkrije da je temperatura rizično visoka. Kada je devojčica sela da se spušta, momentalno je zadobila opekotine drugog stepena.

“Odvela sam devojčicu u park danas i pipnula sam sprave pre nego što je moja najmlađa ćerka došla da se igra, ali nisam shvatila koliko je tobogan vruć. Azija je trenutno u bolnici a ja bih stvarno želim da dečiji parkovi dobiju neku vrstu zaštite preko sprava na igralištu, kako ni jedno drugo dete ne bi bilo tako opečeno”, napisala je mama Dona pored užasnih fotografija njene devojčice.

izvor.Stil.kurir.rs


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: , , , , ,

Kategorija: Poučne priče

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
PORUKA SVIM ŽENAMA :Mami u akva-parku koja mi je otvorila oči

Dan je bio vreo, sunce je pržilo, a muž i ja smo onako uzgred pomenuli mogućnost da iskoristimo vreme i...

Neuropsiholog upozorava na strašne posledice! Ovo su kobne greške koje prave roditelji muške dece !!

Iako smo duboko zagazili u 21. vek, verovanje da mušku decu treba od malena vaspitavati čvršće i dalje je duboko...

SLIKA, ALI I PORUKA UZ NJU, OČARALE SU SVET. Mislili su da tata na porođaju plače zato što je po prvi put video sina ALI…

Otkrio je PRAVI RAZLOG i ljudi mu APLAUDIRAJU. Kada je po prvi put ugledao svog sina, otac je briznuo u...

40 NAJPOPULARNIJIH IMENA na svetu za dečake i devojčice, a čak 10 sa liste roditelji u SRBIJI sve češće daju svojim bebama!

Ako čekate bebu, ili možda neko vama blizak, a još uvek niste odlučili kakvo ćete ime nadenuti novoređenčetu, možda će...

Close