NE, VRATITE GA NAZAD: Najsmešnije stvari koje su žene izgovarale na porođaju!

2.27086e+007
0 139

Poznata je stvar da porođaj može da izvuče iz žena nešto za šta nisu verovale da imaju u sebi

2.27086e+007

Bilo da psuju i proklinju svoje muževe, doktore ili sebe, iskustvo porođaj je nešto sa čim svaka majka može da se poistoveti i saoseća.

Jedan sajt je pitao doktore i sestre da podele svoja iskustva kada su majke na porođaju u pitanju i kada su čudne ili smešne stvari koje izgovaraju (ili vrište) dok se porađaju…  Od 3.000 smešnih komentara izdvajamo vam neke najzanimljivije.

“Kada je moj brat rođen, morali su forcepsom da ga izvlače. Kada je moja majka to videla vrištala je: TO SU VILJUŠKE ZA SALATU. NEĆETE TO STAVLJATI U MENE”

“Porođaj moje mame je trajao kratko. Od početka pa do mog rođenja prošlo je svega sat vremena. To znači da je osetila najslabiji i najjači bol bez mnogo prilagođavanja. Kada je moj otac vozio do bolnice, stao je da sipa benzin. Baš tada se pojavio čovek u kolicima i molio ga da mu kupi cigarete a ulazak nije bio prilagođen za kolica. Moja mama se nagla na prozor i drala se: NE POMAŽI INVALIDU.”

“Kada je moja mama videla brata kome su odmah po rođenju glava i lice bili deformisani od porođaja, rekla je: Ne! Vratite ga nazad!”

“Pacijentkinja je bila skroz otvorena, počela je da gura i onda se predomislila. Rekla je: Neću ovo, idem kući. A onda pokušala da siđe sa porođajnog stola”.

“Moja žena mi je rekla, ali onako demonskim glasom: Donesi bolje kockce leda, ove su odvratne. Ne znam šta im je falilo ali sam otrčao i odneo joj punu čašu novih.”

“Bila sam pod lekovima tada, iskreno zahvalna i jela su mi se rebarca sa roštilja između kontrakcija. I molila sam muža rečima: Hajde dragi, sestre nikada neće saznati. Iako su stajale na metar i po od nas”.

izvor:B92

PROČITAJTE JOŠ PAR DOBRIH TEKSTOVA

10 ludih brzih priča o porodjaju (kad bebe progovore 😉 )

9 zapanjujućih priča o porodjaju

VAŽNO : 6 SAVETA ZA LAKŠI I BOLJI PORODJAJ

Sve što vam niko nije rekao o porođaju

Komentara
Loading...