Ovih 5 stvari bi svaka žena trebalo da praktikuje u krevetu i strast se nikad neće ugasiti!

June 4, 2018 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Kao što vole žene, tako i muškarci imaju svoj spisak omiljenih aktivnosti tokom seksa, koje ih maksimalno uzbuđuje. Nekoliko muškaraca je za portal zadovoljna.hr otkrilo šta je to što ih najviše privlači u krevetu i koji to potezi partnerke su uvek dobrodošli.

Pogled

“Mi smo vam više vizuelni tipovi. Zato volimo poze u kojima možemo dobro videti sve što se događa. Moja žena više ni ne čeka da joj ja kažem koja mi je poza na pameti, već zna da su mi najveći gušt one u kojima ću moći videti nezino telo”, Tomislav (42)
Iznenadite ga
“Jednom me je cura tokom letovanja odvela na skrivenu plažu i priuštila mi trenutke za pamćenje. Ne kažem da bi uvek trebalo da činite stvari zbog kojih vas može uhvatiti policija zbog, ali definitivno volimo sve vrste iznenađenja, sve ono što malo odstupa od standardne rutine”, Zlatko (33)
Pokažite mu šta želite
“Uvek drage volje prihvatam naredbe. Volim kad mi devojka kaže ili pokaže što sve želi, što joj prija, šta želi da joj radim. Preuzimanje inicijative je seksi, a ja sam tu da joj ugodim u potpunosti”, Marko (29)

Budite glasni 

“Verovali ili ne, muškarci su zapravo dosta nesigurni u krevetu, čak i kada znaju šta rade. Zato nam je bitno imati i audio potvrdu da žena uživa. Onda znamo da stvarno sve radimo kako treba”, Jakov (39)

Upalite svetlo

“Žene se uvek opterećuju sa tim jesu li dobro obrijale noge, stvaraju dramu zbog sala na stomaku ili celulita na butinama, zbog čega često ugase svetlo, a nama je sve to nebitno. To su stvari koje uopše ne primećujemo. Jednostavno smo uzbuđeni zbog svega što se događa i samo želimo da uživamo u celom telu svoje partnerke. Zato nema ništa bolje od seksa uz upaljeno svetlo”, Krešo (35)
izvor.zadovoljna.hr

loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: , , ,

Kategorija: Brak i partnerstvo

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
5 istinitih stvari o materinstvu koje MUŠKARCIMA nisu ni na kraju pameti!

Oni to ne shvataju... Čast izuzecima !!! Kada dobijete dete, sve se promeni! Ostajanje kući i briga o detetu nije...

Šta na slici NIJE porodica? Odgovor će otkriti mnogo toga o tebi!

Znaš li kako doživljavaš porodicu i šta je za tebe zapravo pravo porodično okruženje? Ovaj test će otkriti kako gledaš na sve to. Pitanje...

PRIPREMI SE, VREME JE ZA BEBU! Evo kada je najveća šansa da ostaneš u DRUGOM STANJU!

Ako želite bebu, dobar tajming je zlata vredan. Evo kolike su šanse da zatrudnite u toku meseca. Evo kako se...

Slavne majke progovorile o onome o čemu mnoge žene ćute: “Htela sam da se ubijem”

One su prošle kroz težak period. Postporođajna depresija je velika stvar. Mnoge žene se suočavaju sa tim problemom, a kod...

Close