Porodica zbog koje je ceo svet plakao: Lekari su je održavali u životu 123 dana, a onda je…

May 17, 2018 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Porodica zbog koje je ceo svet plakao: Lekari su je održavali u životu 123 dana, a onda je rodila blizance i umrla!

Ni doktori nisu mogli da zadrže suze!

Frankielen da Silva Zampoli Padilha (21) iz Brazila je u oktobru 2016. godine doživela moždani udar. Ona je tada bila u poodmakloj trudnoći, a mozak joj nije pokazivao znakove života, iako su njeni ostali organi normalno funkcionisali.

Lekari su bebama davali maksimalno tri dana života, ali ultrazvuk je pokazao da su oni sasvim dobro.

“Održavali smo je 123 dana u životu radi njene dece. Bilo je dosad sličnih slučajeva, recimo u Portugalu su ženu održavali 107 dana na aparatima dok dete nije bilo spremno za porođaj, ali ovo je definitivno najduže da je neko bio na aparatima radi trudnoće”, rekao je kazao je doktor Dalton Rivabem.

Osoblje bolnice uredilo je sobu u kojoj je majka ležala njenim fotografijama, pričali su i pevali nerođenim bebama kako bi osetili barem malo “majčinske ljubavi i topline”.

“Svaki dan smo im govorili da ih volimo”, kazao je doktor dodajući da niko od njih nije mogao da sakrije suze kad su se deca rodila.

Ana Vitoria imala je 1,4 kg, a njen brat Asaf 1,3 kg kad su se rodili. Njihovo zdravstveno stanje odgovaralo je onom dece koja su prerano rođena.

Majka je sa aparata isključena u februaru. Blizanci su tri meseca proveli u inkubatoru pre nego što su pušteni kući.Otac Muriel Padilha (24), koji s Frankielen ima dvogodišnju ćerku Isu Beatriz, rođenje blizanaca naziva pravim čudom.

“Frankielen je bila draga i dobra osoba. Verujem da ju je Bog odabrao s razlogom kako bi se ovakvo čudo desilo.U mnogim trenucima kad mi je bilo teško, kad sam gubio nadu i zvao Boga da mi je vrati, ukazivao mi se njen lik.

Jednom prilikom mi je rekla: “Dragi, ne mogu više da se vratim, moram da ostanem ovde. Na prekrasnom sam mestu. Ti imaš veliki zadatak pred sobom koji moraš da odradiš. Moraš paziti na našu decu, moraš biti jak i nastaviti dalje sa svojim životom”, kazao je Padilha.

“Ponosna sam na svoju ćerku. Bilo je teško prihvatiti da je više nema, ali Frankielen se borila do samog kraja, štiteći svoju decu i dajući im priliku da žive”, izjavila je majka nesretno preminule žene.

24sata.hr


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: , ,

Kategorija: Istinite priče

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
ISPOŠTUJTE OBIČAJE Danas je Spasovdan, evo šta muškarci i žene ne treba da rade!

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju praznik posvećen Vaznesenju Gospodnjem, u narodu poznat kao Spasovdan Pravoslavni vernici danas...

Ispovest jednog muškarca: Zbog jedne sitnice MOJA ŽENA SE RAZVELA OD MENE

Svi ćete pomisliti da je VEŠTICA I ROSPIJA ali ja tek sad shvatam da je U PRAVU. Zvuči tako nerazumno...

Devojčica je rođena sa teškim i ozbiljnim stanjem zbog kog ju je majka napustila odmah po rođenju, a onda je usledilo čudo.

Primrouz je rođena sa kongenitalnim glaukomom koji se oslikavao u paru srebrnih očiju zbog kojih ju je majka napustila čim...

Ljude koji se ovako zovu sam Bog čuva: Šta znače najlepša srpska imena!

Ako upoznate neku Bogdanu, znajte da je u pitanju dar od Boga koji su roditelji dugo čekali. Svi znamo onu...

Close