Poruka ove mame postala viralni hit: “Ovo je tamna strana roditeljstva”

May 8, 2018 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Amerikanka Sara Van Sikl je rešila da skrene pažnju svima da roditeljstvo nije bajka, već često težak zadatak koji zahteva mnogo stresa i odricanja.

Odlučna da ukaže kako zaista izgleda roditeljski posao, Sara je snimila video-snimak u kome je objasnila da podizanje malog deteta nije lak zadatak.

U videu koji se proširio društvenim mrežama, Sara objašnjava zašto nijedna majka ne treba da se pretvara da je sve uvek savršeno kada, kako kaže, “dete vrišti zadnjih 40 minuta” ili “ima modrice na glavi”

“Dosta mi je toga da ljudi pokazuju samo savršenu stranu roditeljstva na društvenim mrežama i danas je bio jedan od mojih najgorih dana od kada sam mama. Mentalno i emocionalno sam isceđena. Osećam se kao neuspešna mama. Osećam se zbunjeno i potpuno neupućeno zašto moje dete ima najgore ispade besa na svetu i to bez razloga. Osećam se krivom jer vičem na njega i još gore jer se želim zavući u rupu i ne izlaziti iz nje”, započela je svoju ispovest mlada mama.

Ona smatra da su iskrena komunikacija i razgovori sa drugim mamama veoma bitni i značajni, u odnosu na savršene objave koje možemo da vidimo na brojnim društvenim mrežama.

“Ovo je realan život. Ovo je tamna strana roditeljstva o kojoj vam ne govore u knjigama. Mi i naša deca nismo savršeni. Slomićemo se. Plakati. Bićemo frustirani. Izgubićemo živce. Treba nam pomoć. Na kraju dana, radimo najbolje što znamo”.

izvor.superzena.b92.net


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: , , , , , ,

Kategorija: Kutak za mame

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
Danas je Markovdan: Jednu stvar ni ne pomišljajte da uradite, ako želite mir, sreću i spokoj!

Današnji dan, nazivajući ga Mistrovdanom, naročito su praznovali kovači verujući da bi im miševi izgrizli mehove ako bi tog dana...

OSTAVILA MUŽA PREKO FEJSBUKA I POSTALA HIT: Prenesite mojoj svekrvi da joj ostavljam sina, neka njoj…

Objavljujemo Jadrankino FB pismo, nakon što je odlučil da ostavi svoga Miroljuba. Iznosi brojne detalje; između ostalog i ovo: “Mokrio...

7 SUPERMOĆI koje smo imali kao bebe, a onda ih izgubili kada smo odrasli

Bebe su zaista čudesna stvorenja, a onda postaju obični ljudi. Da biste razumeli koliko su bebe neverovatne, dovoljno je samo...

Najčešće stvari koje muškarci rade dok im se žene porađaju

Dok se vi porađate... oni rade ove stvari ... Više od polovine muškaraca izjavilo je da je želelo da pruži...

Close