PRELEP DOČEK ZA DEVOJČICU: U KCS PRVU BEBU U 2019.GODINI DOČEKALI UZ ZVUKE GITARE!

January 1, 2019 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Lekari i zaposleni Kliničkog centra Srbije, sinoć su imali privilegiju da se baš u njihovoj ustanovi rodi prva beba u Novoj 2019.godini. Dočekali su je kako i priliči princezama, uz muziku i zvuke gitare.

Veselo i radno bilo je sinoć u ovoj bolnici, gde su svi spremno ispraćali staru i čekali Novu godinu, ali i malu Iskru. Mladi doktor Stefan Dugalić, specijalizant, koji je u Klinički centar primnjen kao student generacije, sve je oduševio svojim sviranjem na gitari. Iako je imao pune ruke posla, i kako kažu njegove kolege, nije stao, on je u kratkoj pauzi uspeo da napravi, pored radne, i sjajnu prazničnu atmosferu. Doktor je, pored toga što se našao kao stručnjak porodilji i bebi prvoj rođenoj u 2019. godini, uspeo i da ih oraspoliži svirajući na gitari.

Autor: Printscreen Instagram

Sve zaposlene na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCS, obradovala je mala Iskra, koju je prirodnim putem noćas rodila mama Milica Ivković.

Autor: Printscreen Instagram

Bebu i majku je danas posetio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a dežurni lekari potvrdili su da je porođaj prošao bez komplikacija.

Autor: Printscreen Instagram

Majka prve bebe, Milica je zahvalila medicinskom osoblju u “Višegradskoj”, rekavši da su svi bili divni prema njoj.

Autor: Printscreen Instagram

Devojčica je došla na svet sekund iza ponoći. Rođena je teška 3610 grama i dugačka 50 centimera, a majci prve bebe od grada sleduje novčana nagrada.


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: , , ,

Kategorija: Bebeće vesti

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
Ema Đurašinović prva beba rođena u Banjaluci VIDEO

Ema Đurašinović prva je beba rođena u Banaluci u 2019. godini. Darivao je gradonačelnik  izvor.atvbl.com Dunja Lakatuš je prva...

Dunja Lakatuš je prva beba rođena u Zrenjaninu u 2019. godini

Dunja Lakatuš od majke Vesne iz Aleksandrova prva je beba rođena u Zrenjaninu u novoj 2019. godini. Dunja je došla...

Nikolina je prva novosadska beba u 2019. godini i na poklon dobija …

Devojčica Nikolina Škorić prva je beba koja je rođena u novogodišnjoj noći u novosadskoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo "Betanija",...

DVE BEBE U ISTOJ SEKUNDI Beograd na samom početku 2019. dobio dve devojčice

Rivalstvo najvećih beogradskih porodilišta oko toga gde će biti rođena prva beba u godini, nastavljen je i na početku 2019....

Close