Rečeno je da je Jeleni V. (29) beba nestala po porođaju, evo šta se desilo.

Maj 8, 2019 | Postavio More

DEČAK ROĐEN ŽIV, STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE Porodilji koja već ima dvoje dece određeno zadržavanje, sumnja se da je ZADAVILA BEBU!

 

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu donelo je rešenje o zadržavanju do 48 sati 29-godišnjoj Jeleni V. koja je osumnjičena za krivično delo ubistvo deteta pri porođaju. Obdukcijom tela novorođenčeta utvrđeno je da je dečak rođen živ i da je disao nakon porođaja, a sumnja se da ga je majka rukama zadavila.

Kako smo pisali, Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine porodila se u noći između ponedeljka i utorka pod još nerazjašnjenim okolnostima, a policija sumnja da je svog tek rođenog sina ubila, umotala u prsluk i bacila u poljski toalet. Po našim saznanjima, porodica nije znala da je ona u drugom stanju.

 

Jelenu, koja je inače majka dvoje dece, u bolnicu je dovezao je suprug Milan V. u Opštu zbog obilnog krvarenja, a lekari su tokom pregleda utvrdili da se porodila nekoliko sati ranije, i to u sedmom mesecu.

Loading...

Utvrđeno je da žena krvari jer se neposredno pre toga porodila. Lekarima je, međutim, odbijala da kaže gde je novorođenče, pa je o svemu obaveštena policija. Jelena V. ni inspektorima nije želela da kaže šta se dogodilo sa bebom, zbog čega se policija uputila u njeno domaćinstvo u Belotiću. Detaljnom pretragom imanja, u poljskom klozetu pronađena je najpre posteljica, kao i tragovi obilnog krvarenja. Potom je telo dečačića pronađeno umotano u prsluk u fekalijama poljskog klozeta – ispričao je za Kurir

izvor. blic

 


loading...

Tagovi: , ,

Kategorija: Bebeće vesti, Fashion

avatar

O Autoru ()

Komentari su zatvoreni