TEST : Reci mi koju boju voliš najviše da nosiš i reći ću ti kakav si

June 20, 2018 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Odvojite pet minuta i uradite sledeće: otvorite svoj ormar i obratite pažnju na ono što vidite. Da li primećujete da neka boja dominira ili ne? Dobro, činjenjica je da je crna boja jako prisutna u garderoberu svake žene, ali ako ne primećujete nijednu drugu, to govori puno o vašoj ličnosti. Boja odeće koju najčešće nosimo nosi određenu simboliku. Ako mislite da nemate svog favorita, varate se! Sigurno se jedna izdvaja, a da li ste spremni da saznate nešto novo o sebi?

Plavu nose osobe sigurne u sebe, sivu osobe koje se drže na distanci, a roze? U nastavku pročitajte šta boja odeće koju nosite govori o vama i vašem trenutnom raspoloženju.

Plava

Plava je boja elegancije, odanosti, unutrašnjeg mira i sigurnosti. Ukoliko vas očekuje bitan sastanak, obucite komad u ovoj boji, i osećaćete se kao kraljica.

Žuta

Žuta je boja sreće i živahnosti. Poboljšava koncentraciju i pravi je izbor za praktične osobe. Ova boja stimuliše i poziva na radost. Ako se za neku boju može reći da donosi bolje rezultate na poslu, onda je to žuta. Imale ste zahtevan dan u kancelariji? Obucite nešto žuto da popravite sebi raspoloženje i dan.

Narandžasta

Narandžasta se vezuje za ambiciozne osobe pune entuzijazma i elana. Ako rado nosite ovu boju, verovatno ste pozitivnog duha i zato svi vole da provode vreme u vašem društvu. Obično nije prvi izbor tokom oblačenja, ali moramo priznati da svakome bar malo popravi raspoloženje.

Crvena

Ova boja je sinonim za energiju, snagu, kao i moć i strast. Osoba koja nosi crveno skreće pažnju svih prisutnih. Idete na ragovor za posao i želite da se istaknete među drugim kandidatima? Obucite nešto crveno i to će vam doneti prednost, jer ćete izgledati neustrašivo i autoritativno. Štaviše, nauka tvrdi da se u crvenoj garderobi osećamo veoma seksi.

Roze

Roze je boja ženstvenosti i romantičnog duha. Nju nose osobe koje su obrazovane i koje vole bez zadrške. Predstavlja slabiju nijansu crvene, tako da ima opuštajući efekat. Roze je odličan izbor kada odlazite na prvi sastanak, jer odiše prijateljskom energijom i poziva na druženje.

Bela

Bela je sinonim za čistoćunevinost i novi početak. Stvara osećaj harmonije i ravnoteže. Odaberite belu i na kratko izađite iz sveta odvažnih i jarkih boja.

Braon

Ovo je boja sigurnosti, stabilnosti i pouzdanosti. Dobar je izbor kada često komunicirate sa ljudima, jer ne skreće pažnju i ne izaziva emocije

Ljubičasta

Ljubičasta je boja kreativnosti i duhovnosti. Osobe koje je rado nose vole umetnost, lepe manire, čak i luksuz. Prikladna je u formalnim prilikama, kao i za šetnju.

Siva

Smatra se da je siva dosadna boja, jer je nastala mešanjem crne i bele. Iako budi osećaj ravnoteže i neutralnosti, siva unosi potrebnu dozu smirenosti. Komlet u sivoj boji je idealan za večernje izlaske.

Zelena

Zelena se smatra bojom ravnoteže. Uz nju se vezuju sinonimi: prirodna, luksuzna, velikodušna, lekovita i večno mladaHarizmatična je, tako da je možete nositi u raznim prilikama, kao na primer, z sa dragom osobom.

izvor.


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: ,

Kategorija: Ženske teme

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
Od ovog roditelja deca nasleđuju inteligenciju, ali bitan je još JEDAN FAKTOR!

Grupa istraživača iz Glazgova otkrila je da deca u najvećoj meri nasleđuju inteligenciju od majke. Očevi geni možda čak i...

Već u prvom minutu života beba dobija ocenu, a EVO ko je zaslužan za to!

Apgarova je najpoznatija po otkriću Apgar testa za novorođenčad. Virdžiniju Apgar je bila doktorka koju će mnogi pamtiti kao utemeljivača...

Kako roditelji sistematski uništavaju svoju decu: Ovako nastaju nesposobni ljudi!

Ponekada roditelji previše pomažu svojoj deci. Naravno, svaki roditelj želi najbolje za svoje dete, ali odrasli ne mogu da žive život umesto svoje...

Nauka potvrdila najbolje godine za rađanje dece: Razlog je odličan!

Žene u ovim godinama imaju inteligentniju decu od onih koje su rodile ranije Neki parovi ne žele odmah da imaju...

Close