SA BLOGA :Evo zašto je ženama teško da smršaju nakon porodjaja

November 20, 2016 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Nekada sam bila jedna od onih devojaka koje su imale savršene trbušnjake, noge, jedna od onih koje kada vide ženu koja se porodila kažu, kada će više uspeti da vrati staru kilažu.

beba-mama

Idemo na priču: Nekada sam bila jedna od onih devojaka koje su imale savršene trbušnjake, noge, jedna od onih koje kada vide ženu koja se porodila kažu, kada će više uspeti da vrati staru kilažu.

Da sam samo znala…

Oni koji me poznaju, znaju da sam bila igračica. Uvek sam bila fizički aktivna. Barem sam bila u danima kada sam igrala. Tada mi je bilo lako da osuđujem druge.

Bila sam baš glupa tada…

Nisam mogla ni da zamislim da ću imati široke kukove, opuštenu zadnjicu i stomak. Nikad nisam bila zaobljena. Uvek sam bila baš mršava, a sad više nisam. Još uvek pokušavam da shvatim kako mi se to dogodilo.

Rekla sam sebi, nakon drugog porođaja, vreme je da smršaš.

Gubljenje kilograma je za svakog drugačiji proces.

Tela su nam drugačija

Kada dobijete bebu, vase telo se definitivno menja. Stvari koje ste mogli sa lakoćom da uradite, radite mnogo, mnogo teže i treba vam daleko više energije. Neke žene se čak ne mogu ni da hodaju kao pre porođaja.

Vreme

Jednostavno, vi više nemate toliko vremena. Preporučujem vam da počnete sa i to malo vremena koje imate. Neka to bude i pet minuta. Pre nekoliko meseci, uspevala sam da ugrabim po 15 minuta dnevno. Svo to vreme sam posvećivala nekim vežbama.

Motivacija

Druge mame koje vežbaju treba da vam budu motivacija. Vežbajte sa drugaricama koje isto imaju dete. A biće vam i zabavnije!

PODELITE DALJE :* HVALA

izvor.superzena.net

PROČITAJTE I OVE SJAJNE PRIČE


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi:

Kategorija: Kutak za mame

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
Jako utiče na njihovo mentalno zdravlje: Ovo nikako ne bi trebalo da radite sa svojom decom

Ovakvo ponašanje im izaziva anksioznost i depresiju, a mnogi roditelji to rade. Spavanje sa svojim detetom u krevetu je veoma...

Mamina poruka maćehi dirnula je mnoge i navela nas da i sami razmislimo o odnosima s drugim ljudima

Jedna mama zahvalila se maćehi svoje ćerke porukom koja se proširila Fejsbukom. Mamina poruka maćehi dirnula je mnoge i navela...

Da li je ovo sledeći hit koji će zameniti epiduralnu anesteziju?

Kako pišu američki mediji, bolnice su počele da nude gas za smejanje namenjen ženama tokom porodjaja. Ovo je prava opcija...

Bio je tako malen da je oko noge nosio tatinu burmu!

Rajden Isavik Mondragon na rođenju je bio težak svega 400 grama, a dugačak 26 centimetara. Rođen je hitnim carskim rezom...

Close