Trojke koje je ova majka donela na svet su potpuno zdrave i dobijene su prirodnim putem…a ona ih je ostavila :(

December 20, 2018 | Postavio | Komentar More
Potražite članak....
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Neverovatna scena se odigrala u Rumuniji, gde je Dženeta Bente, siromašna majka, morala da ostavi novorođene trojke u bolnici jer nema novca da ih izdržava.

TROJKE – TWITTER

Dženeta već ima troje dece sa kojima živi u oronuloj kući na pereferiji, a ubrzo nakon što je dobila trojke, jednostavno je nestala iz bolnice, ostavivši ih medicinskim sestrama da se brinu za njih…

Nadam se da će ljudi shvatiti da ja jednostavno nemam mogućnosti da se staram o njima. Želim im da imaju lep život, onakav kakav im ja nikada ne bih mogla pružiti”, rekla je Bente.

Trojke koje je ova majka donela na svet su potpuno zdrave i dobijene su prirodnim putem. Rođene su prerano, ali to nije ugrozilo njihovo zdravlje.

Socijalne službe su odmah želele da udome ove devojčice, ali nisu mogli do ta urade bez majčinog pristanka, koja se tek nedavno pojavila u bolnici i potpisala sve dozvole za njihov smeštaj.

Bolnica u kojoj se Dženeta Bente porodila u Drobetu ima neslavnu reputaciju da je tu čak 25 beba napušteno samo ove godine.

“Roditelji ih obično ostavljaju zbog finansijskih razloga. Ovde je jako loš standard i većina stanovništva je siromašno, te nemaju mogućnosti da ih izdržavaju”, rekla je Aurelija Siresana koja radi kao socijalni radnik za zbrinjavanje dece.

Da li je osuđujete ? Šta bi vi uradili da ste na njenom mestu ! ISKRENO !


loading...

Komentari

Komentara

Tagovi: , ,

Kategorija: Beba, Istinite priče

avatar

O Autoru ()

Postavi komentar

Read previous post:
Odakle ovoliko virusnih infekcija kod dece? EVO I ODGOVORA !

Male su šanse da će do proleća biti bolje, a nije nemoguće da se zima produži, pa se čini da...

MAJKA HRABROSTI ! ‘Marija je Božji dar, rodila sam i odmah su mi operirali tumor’

Ljiljanu Knežević (45) u 33 tjednu trudnoće probudila neizdrživa glavobolja. Istu noć rodila je djevojčicu i operirali su joj tumor...

Tužna i srećna ,srećna što je on sa mnom,a tužna što nije njegov tata pored njega i što nas je ostavio

Druga trudnoća najlepši osećaj. foto.privatna arhiva mame Irene  20.10.2017 godine saznajem da ću postati mama ,zakazan uz ,odlazim sa mojim...

Danas je Sveta Varvara: Zasadite žito i skuvajte OVO jelo. Postoji JAK RAZLOG

Božićna pšenica za pravoslavne vernike jedan je od najlepših prazničnih ukrasa, a običaj nalaže da se seje na praznik Svete Varvare 17....

Close