12 kombinacija horoskopskih znakova u roditeljskim ulogama

0

Kada su u pitanju kombinacije horoskopskih znakova u roditeljskim ulogama, astrologija i tu ima nešto za reći.

Neki znakovi Zodijakase odlično slažu u romantičnim vezama, ali njihova roditeljska kombinacija je izuzetno loša.

Pogledajte koje su to kombinacije.

Bik i Jarac, savršeni jedno za drugo, ali kao roditelji teški kontrol frikovi. Kada Jarac napravi prvi korak prema neodlučnom Biku, tvrdoglavi Bik će insistirati na nečem trajnijem od veze za jednu noć.

Oba znaka su sklona tradicionalnim vrednostima tako da, ako uđu u vezu, verovatno će planiati i porodicu. Nažalost, Bik je fokusiran na sigurnost, dok Jarac teži perfekcionizmu, što znači da će učiniti sve da svoju decu drže pod kontrolom.

Nema tu mesta za igru u blatu jer je Bik previše zabrinut da će deca dobiti neku bakterijsku infekciju ili slomiti nogu, a Jarac želi da vežbaju klavir. Odgajano u domu gde se guši kreativnost i istovremeno naglašava postignuće, dete Bika i Jarca može imati ozbiljne probleme s anksioznošću i pobeći od kuće s 15 godina kako bi se pridružilo na primer nekom pank rok bendu.

Vodolija i Vodolija daju deci previše slobode

Jednom kada Vodolije odluči kako će odgajati dete, smatrajte to definitivnim. Možda ćete pomisliti da Vodolijina sklonost preispitivanju je garancija za čvrsto vaspitanje, ali prevarili ste se. Još kada se upari s drugim Vodolijom, iz straha da ne budu prestrogi, popustiće baš sve uzice.

Čak i kada postane očigledno da će dete biti razmaženo, Vodolije će radije trpeti živčane slomove svojih klinaca na javnim mestima nego promeniti principe vaspitanja.

Ovan ostavlja i Devicu i dete

Teško je držati jednoga vatrenog Ovna vezanog, a Devica jednostavno nije najbolji znak za taj zadatak. Ovan kada je u kombinaciji s Devicom želi pobeći glavom bez obzira.

Ako se dogodi beba, Ovan će pokušati da se zadrži, ali na kraju će ipak odustati od svoje porodične uloge. No Devica može dobro igrati ulogu samohranog roditelja, ali teško podnosi napuštanje. Ako Devica ne koristi svoju prirodnu sposobnost prilagođavanja izazovnim situacijama i, umesto toga, počne kriviti sve oko sebe, dete bi moglo da odrasta u strašnim uslovima.

Lav je prava opasnost za jednu Vagu

Žena Vaga je neverovatno uspešna kad je posao u pitanju, ali kad je ljubav u pitanju, njen izbor su loši momci. Ako je bajker s kojim ima vezu za jednu noć Lav, njena trudnoća će biti traumatična. Jer, Vaga će učiniti sve da takvog ‘lošeg dečka’ natera da preuzme svoju očinsku odgovornost.

Ali, lenji Lav će svoje dete samo iskoristiti da ga jedna Vaga izdržava. Vagina prirodna sklonost da razmazi svoje dete i Lavova želja da iskoristi Vagu, rezultiraće detetom čija je primarna veština manipulisanje odraslima zbog novca i pažnje.

Dete, Svađa, Roditelji, Dečak
foto: Shutterstock

Rak i Devica, stalna borba za dominacijom nad decom

Rak je emotivan, ali u pogrešnim okolnostima to ga može učiniti manipulatorom. Stoga, ako pukne veza s Devicom i dođe do spora za starateljstvo, Rak će upotrebiti svako emocionalno oružje koje mu je na raspolaganju da svog bivšeg supružnika dovede do nervnog sloma.

Bez apsolutno ikakve brige za dobrobit vlastite dece, Rak će uživati u sudskim parnicama. Deca će imati roditelje koji su više okupirani time da povrede jedno drugo nego da se brinu o njima.

Škorpija i Bik odgajaju lenju decu

Bez partnera koji pomera granice, Bikova želja da svojoj deci pruži stabilno i ugodno okruženje mogla bi pasti u vodu. Škorpija definitivno nije partner koji bi to sprečio. Vodeni znak koji ne voli velike promene, Škorpija nije spremna da podstakne partnera Bika i sigurno će razmaziti svoju decu.

Deca rođena u ovoj zajednici neće čistiti svoju sobu niti pomagati u kućnim poslovima jer to od njih nikada niko nije niti tražio. Misliće da prljava odeća magično postaje čistom, posloženom i odloženom u police ormara i da se posuđe u sudoperi automatski pere u mašini za sudove.

- Oglasi -

Strelac i Bik previše brinu o sebi da bi brinuli o detetu

Inače, Bik je odličan roditeljMeđutim, ako spojite Bika i Strelca, dobićete recept za zanemarivanje deceOba znaka cene materijalne stvari, a Strelac može s Bikom steći veliko bogatstvo.

Nažalost, Bik ne može uložiti dovoljno snage da natera lepršavog Strelca da preuzme odgovornost. Kad dođu deca, Strelac će misliti da je bolje zarađivati za porodicu nego učestovvati u odgoju. Mama i tata će ići na beskonačna, skupa putovanja vikendom, dok će deca ostajati kod kuće s dadiljom.

ljuta majka, Ljuto Dete
foto: Shutterstock

Blizanci i Ovan su primer roditelja hipstera

Ovan je umetnički znak, uvek traži novi način da se izrazi. Blizanci koji vole da lutaju smatraće Ovna, koji svira gitaru u kariranoj košulji, neodoljivim. Kada se udruže, sve su samo ne obični roditelji.

Nažalost, to znači da će oni biti roditelji koji se pojavljuju u igraonici i puše e-cigarete. Kad god njihovo dete zaplače, u usta će mu staviti dudu ili lizalicu. Možda misle da su okej zbog svoga otkačenog načina odevanja, ali to ne može zadovoljiti potrebe deteta koje raste i razvija se.

Lav i Ribe šalju različite poruke deci

Ljubazne Ribe, pune ljubavi, spremne su da učine sve što njihov partner poželi, ali Lav nikad nije sasvim siguran šta želi. Lavovi sanjaju velike snove, ali ne vole da deluju.

Oba znaka će deci neprestano govoriti kako su neverovatna, ali Lav će zatim otići u lokalnu kafnau na nekoliko dana kako bi se prisetio svog srednjoškolskog benda, dok će Ribe ‘pratiti’ svoga partnera kako bi videli s kim se druži.

Deca ovog para živeće u krajnosti: roditelji će ih hvaliti i za ono što ne treba, a s druge strane, u određenim trenucima potpuno ignorisati.

Rak i Lav jednostavno ne mogu zajedno

Emocionalni, osetljivi Rak će želeti da promeni Lava u odgovornu osobu, ali to se jednostavno neće dogoditi. Lavov ego raste do neba kada ga hrani nežan i pun razumevanja Rak.

Njihovo dete će odrastati u domu u kojem jedan roditelj nestane kada stvari postanu teške, a drugi se potpuno slomi. Biće nemoguće zadržati bilo kakvu doslednost u detetovom životu. Njihova deca rano napuštaj roditeljski dom.

Blizanci će ostavljati Vodoliju kod kuće s detetom

I Blizanci i Vodolijeesu pokretači društva, ali dok Vodolija radije ima uzak krug prijatelja, Blizanci stalno vole da upoznaju nove ljude.

Kada dođe dete, to postaje problem. Vodolije će biti šokirane željom Blizanca da bebu koristi kao sredstvo za Instagram fotografijame, dok će Blizanci postati ogorčeni što Vodolija više ne želi da izlazi vikendom.

Blizanci će provoditi sve više vremena sa svojim sve širim društvom, a Vodolija će biti zadovoljan što će ostati kod kuće s bebom i nekoliko najboljih prijatelja, žaleći se kako se Blizanci ponašaju neodgovorno.

Napetost će rasti sve dok se dete ne bude osećalo ‘zapostavljeno, zamerajući Blizancima zbog doživotnog zanemarivanja i Vodoliju što to nije sprečio.

majka, majka i beba
foto: Shutterstock

Jarac i Ovan obilaze s decom žurke

Neki roditelji jednostavno smatraju da je uredu voditi svoju decu po žurkama. Ako u subotu naveče idu na neki koncert, a dete počne da vrišti pre spavanja, Jarac i Ovan će ga povesti sa sobom.

Ovan će uveriti Jarca da je izvođenje deteta na koncert zapravo dobra ideja. Ne samo da će svoje rasplakano dete odvesti u koncert, već će, na Jarčevo insistiranje, to postati tradicija. Svake subote. Zauvek.

Foto Pexels
Autor/Izvor Stil.Kurir.rs

- Advertisement -

Komentara
Loading...