Verujte u Boga,verujte u Čuda : DOBILA SAM DETE POSLE 13 GODINA ČEKANJA

Želim sa vama da podelim svoje iskustvo i svoju životnu priču,da sve žene koje imaju problema i ne mogu da ostanu trudne znaju i veruju da se čuda ipak dešavaju.

13077304_572666549577650_790778810_n

12. godina sam bila u braku i nisam ostajala trudna,krenuli smo kod lekara ,suprug može ,doktor kaže kod mene je problem.I onda krenemo sa lekovima jednim ,pa drugim pa trećim…i ništa…pa odustanemo…pa onda ponovo…opet ništa ..opet odustanemo…iz trećeg puta doktor meni kaže :Ako ima Boga ,na ovakvu matericu treba da se desi trudnoća…

- Oglasi -

Uradimo takozvano produvavanje jajnika i laparaskopiju..Doktor koji važi za najboljeg u mom regionu posle operacije kaže da ja ne mogu da ostanem trudna…možda vantelesna oplodnja,ali moj suprug nije hteo da udjemo u program besplatne vantelesne oplodnje…i onda počnu problemi izmedju nas i ja shvatim da moja najveća moguća želja nikad neće biti ispunjena 🙁

Svaki put sam želela samo jedno,da ostanem trudna i rodim bebu.i kad zamišljam želju dok mi drugarica gleda u šolju od kafe,i za Bogojavljensku noć i kad palim sveće u crkvi…ali ne ide.I ja shvatim da moj suprug treba da ima dete a ja ne mogu da budem majka…i iz tog braka izadjem…i onda se nekako pomirim sa tom činjenicom,.Ok,tetka sam klinci me vole,ja.njih još više i to je to.

I šta se sad dešava ? Posle godinu dana meni zakasni menstruacija 2 meseca. Iz šale uradim test za trudnoću i on pokaže 2 crte,kao da sam trudna…a nisam.ne mogu. ? Odem kod doktora i to mu tako kažem .Uradimo ultrazvuk i meni doktor kaže da je u pitanju trudnoća…18.Juna mi doktor potvrdi trudnoću i hvala dragom Bogu .

5.Januara sam rodila živu i zdravu devojčicu,moju ljubav,moju Milu ❤ . Čovek sa kojim sam ostala trudna nažalost nije moj suprug . To je neko ko mi je bio tu eto samo da imam nekog , nije bila ljubav . Sa drugim čovekom sam ostala trudna bukvalno kad smo se voleli prvi put,bez ikakvih tableta,inekcija ili bilo čega,kao svaka zdrava žena  a doktor koji važi za najcenjenijeg doktora u mom gradu rekao je da ne mogu da zatrudnim !! A EVO DESILO SE ČUDO MOJA MILA .

Čovek koji je otac mojoj bebi ne želi obavezu,on nije sa nama,moja Mila i ja smo same . Ali ja sam zaista srećna . Samohrana majka ali srećna majka

Drage moje žene nikad ne gubite nadu,čak i kad vas ubedjuju u suprotno,verujte u Boga i verujte u čuda…
13059827_572666486244323_767671875_n
Moja Mila je moj zivot line9
Divno . Mila je dar od Boga za njenu majku . Njih dve sada mogu da osvoje ceo svet 😉 a kao što mi je mama napisala : Ja radim sama ništa mi nije teško,sve se može .i ne treba mi muž ? nas dve smo slobodne,svaki je naš ?
Hvala mami Vesni na priči . Mili želim divno i bezbrižno detinjstvo ima divnu majku koja je toliko čekala na nju , da dodje i da joj ulepša život .
SVA PRAVA NA PRIČU  ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !
izvor.devetmeseci.net
Komentara
Loading...