HIT !! Boli mene kičma reko evo počinje porod zažiga me stomak vičem mužu reko evo boli sad će beba on zahrka!

0

19 godina prva trudnoća odem doktoru prvi put i to muški doktor .

Započinje trudničku i porođajnu priču mama Jelena inače moja drugarica ludica .

foto.privatna arhiva mame Jelene i devetmeseci.net 

Kaže skini se i lezi mene sramota al’ šta ću moram,pregleda me kaže 5 nedelja ja se rasplakala kad idući put odem u drugu kliniku ženska neka ljubazna pregleda me poslušam otkucaje srca bebe rasplačem se ona me zagrli,vidi da sam mala 48 kila mrvica nemaš šta videt.

Prolazi vreme a ja pričam bebi pa stalno čekam da stomak poraste prošlo vremena i vremena mučnine sve prošlo venčala se s čovekom kojeg volim ali nema još stomaka ne raste .

Preselili se mi kad odjednom stomak počeo ❤️svaki dan ja gledam mazim pričam pa se rasplačem i na kontorlama sve u redu kad odem ja na 4d u 24 nedelji kaže višak plodove vode zabranili mi slatko sokove ma sve,prošlo 4 nedelje opet ja na ultrazvuku kaže moraš ogt test radit uradim to navodno imam šećer,hajd pridržavam se svega kad zove me doktor model za 4d da mu budem opet kaže imaš višak plodove vode reko aman ljudi…

I prošlo sve i odem u Beograd kaže ma nemaš ti višak plodove vode taman imaš beban napreduje reko super,a bojala sam se da se ranije ne porodim.I ušla ja u 9ti mesec čekam ja hoćel taj žabac izaći,spremam sobu čistim perem ma sve,celu trudnoću nisam nikad rekla da mi je teško očistit ili oprati muž i svi se čudili onako sitna sa bebom u stomaku sve sam radila,stalno se kretala nikad zakukala na stopala ili nešto.

Ali prva trudnoća ne znam ja šta su te kontrakcije ma niti bilo šta,pitam najbolju drugaricu devojka lepo objasni ali džaba to meni.

Jednu noć mi na selu ujutro u 6 odem po 12947 put da piškim boli mene kičma reko evo počinje porod zažiga me stomak vičem mužu reko evo boli sad će beba on zahrka.

Sjednem sat vremena pišem ludoj onoj drugarici ona spavala ??prošlo sat vremena ništa se ne dešava ja zaspala ustala opet ništa ne boli,reko ma šta je ovo ljudi kad će ovaj žabac,odem na ctg i na ultrazvuk kaže ma neće on još,došla kući zaboli me kičma reko aa evo me evo ????sad će žabac kad ono jok to mi od čišćenja?kaže meni muž ti ćeš se počet porađat a nećeš ni znati ???pita me drugarica jel se bojim reko pa bojim ali jedva čekam❤️

I tako svaki dan ja počnem isčekivat ali neće ?najviše me strah kad muž krene u treću smenu reko zaboliće me a ja sama šta ću???i tako žene moje mene šta god zaboli reko aha evo porađam se…

Pre nego završim tekst želim da se zahvalim svojoj drugarici Slađani i urednici Sonji mnogo i našoj dragoj ujni Cici❤️❤️❤️one su meni lepo objašnjavale al’ džaba mene šta god zaboli ma i prst ja vičem evo saće beba ???i šta ću žene ja mlada 19 godina samo se raspitujem o porođajima al’ ne bojim se ja poroda toliko nego ja jedva čekam da se porodim ali ja ne volim bolnice i ne znam ja kako se opustit sam čekam porodit se i izać.

Kažem ja mužu e da mogu kući bi se porodila,on isto ko i ja čeka kad će vidim ja on stalno u sobi gleda razgleda popravlja čekamo mi kad će naš zabac,pa onda molim Boga da sve bude u redu i kažem neka boli nisam jedina ali neka je on dobro ❤️

Ustanem svako jutro pozdravim bebu sa “jutro majkina ljubavi kad ćeš” a on šutne svom snagom ???reko hajd nije vani hladno izlazi ma jok ništa ne boli kad počeo termin se bližit al vreme nikad proć.

I 14 Mart ja ustala da jedem u pola 7 uujutro muž došo s posla jeli,on zaspo ja krenula po jastuk ja ustade i samo neka voda reko evo sad i u gaće pišam ???kad ono vodenjak puko???

Ja probudi muža on šokiran ????dolazimo u Valjevo niti bolova niti išta ja nako uplašena vodenjak curi odem tamo pregledali i ležim ja kad oni opet pa vam tam oko 5 odem u salu za porodjaj pripreme me i čekaju do kraja da se otvorim a bolovi haos?

Dolazi babica nova u 7 i samo što je pitala kako sam i to kaže još malo i kreće i u 19:28 moja sreća dolazi na sveet!!!❤️❤️❤️❤️Nikad srećnija nisam bila ❤️❤️??❤️❤️

autor priče mama Jelena P.

PORODILIŠTE . Valjevo

pripremila . urednica Sonja Milekić

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Komentara
Loading...