NEVEROVATNA PRIČA : Nisu mi dobro uradili kiretažu i desilo se čudo !!!

0

Januar 2018 godine,ja presrećna,saznala sam da sam trudna,odredjen mi je termin porodjaja u septembru…Kažem mužu,sve je u redu tih para dana,da bi posle samo nekoliko dana prokrvarila i ostala na odeljenju ginekologije…

Odatle počinje prvo moja patnja,a nakon toga jedno veliko čudo!

foto .pixabay.com

Kad sam ostala na odeljenju,uradili su mi laboratoriju i ispostavilo se da mi pada BHCG hormon,onda me je doktorka pogledala na ultrazvuk i utvrdila da je plod mrtav. Nisam mogla da verujem,to je bio najgori dan u mom životu. Predložila mi je kiretažu i ja sam pristala da mi to uradi što pre da brže to prebolim.

Kad je to sve već bilo gotovo i kad sam se probudila iz anestezije,nisam prestajala da plačem,mnogo mi je bilo teško. Uključili su mi infuziju ali mi je od nje bilo jako muka i molila sam ih da mi isključe,nisam mogla da izdrzim tu mučninu. Dali su mi i lek za suzavanje materice. Nakon dva dana su me pustili kući ali me doktorka nije pogledala na ultrazvuku…

Čim sam izašla,bilo mi je lakše jer je muž bio uz mene i tešio me je svakoga dana. Bilo mi je bolje iz dana u dan i jedva sam čekala da prodje neko vreme,pa da opet mogu da zatrudnim.

Kako su dani prolazili,meni je bilo muka i mislila sam da je to još od anestezije. Onda su počeli i jajnici da me bole i da me probada u njima non stop. Čekala sam da dodje taj dan da idem da mi zaključe bolovanje ali sam ipak otišla dan ranije jer me je to mučilo i nisam mogla više da izdržim,mislila sam da je upala jajnika.

Javila sam se doktoru i on me je pregledao,video je da je materica uvećana,pa me je poslao na ultrazvuk. Morala sam da pijem vodu i da sačekam sat vremena. Onda me pogledao na ultrazvuk i prvo što mi je rekao jeste da mi dr nije dobro uradila kiretažu i da moram opet da idem. Kada se malo bolje zagledao,ispostavilo se,zamislite šta DA JE TO IPAK TRUDNOĆA i to taj isti termin kao što mi je bio odredjen i u januaru!!!

- Oglasi -

Ja sam bila u šoku,nisam mogla da verujem,sva sam se tresla. Muž me je čekao u hodniku,kad sam izašla i kad sam mu to saopštila i on je ostao u šoku… bili smo mnogo srećni ali istovremeno nas je mučilo da li je sa bebom sve u redu.

Opet su me ostavili na odeljenje,ovoga puta,ja sva presrećna i nadala sam se da je sve u redu ali mi uopšte nije bilo lako jer sam se kroz celu trudnoću brinula…posle toga mi se desilo da još dva puta prokrvarim,pa sam opet ostajala na odeljenje,pa zbog pritiska,ma samo sam čekala da se sve završi i da sve prodje kako treba….a celu trudnoću sam održavala utrogestanom jer je bila rizična zbog svega što mi se izdešavalo…

Došao je i taj trenutak,ostavili su me na odeljenje malo ranije baš zbog lošeg iskustva sam bila sigurnija na odeljenju. Čekali su da mi krenu bolovi,da krene porodjaj,bila sam otvorena 1 prst i tako sam čekala nedelju dana,onda su mi uključili infuziju da izazovu bolove i porodjaj ali ni to nije pomoglo. Doktor je posle toga došao u sobu i saopštio da će sutradan da me porodi na carski. Naravno,ja sam pristala.

Čim je prošla vizita,odma su počeli da me spremaju. Svi su bili nervozni i napeti jer nisu znali da li je sa bebom sve u redu. Odvezli su me,sve je dobro prošlo. Kada su me probudili,odma sam pitala jel sve u redu i onda sam čula ono najbitnije JESTE,SVE JE U REDU,rekli su mi kilažu i dužinu,doneli su mi ga,nisam mogla da se suzdržim,a da ne zaplačem od srće jer me je rana od carskog jako bolela…

TO JE MOJ BORAC,MOJA SREĆA NAJVEĆA!!!

autor priče . anonimna mama

prenela na portal :Urednica portala Sonja Milekić 

izvor.devetmeseci.net

Niko nema prava na ovu priču samo devetmeseci.net . Molimo vas poštujte autora ! Možete podeliti ali ne i kopirati , menjati i lažirati ovu priču ! Svako kopiranje strogo je zabranjeno zakonom !

- Advertisement -

Komentara
Loading...