5 zapanjujućih čuda Ove bebe su se borile za svoj život i nekim čudom su preživele.

1.Beba bez nosa
U Alabami beba Eli Thompson rodjena je bez nosa. I pored tog nedostatka beba je jako zdrava. Doktor Craig Brown je bio zbunjen kada je video da ova beba nema nosnu kost. Eli je jedan od 38 beba koja je rodjena bez nosa.

2.Ella Maintz
Ova beba je imala problema sa plućima. Primljena je u bolnicu sa 1% šanse da preživi. Tokom borbe čitav tim lekara je bio tu i pumpao vazduh u njena pluća. Nekim čudom preživela je let helihopterom i čitavu proceduru oporavka njenih pluća i sada je srećna i zdrava beba.

3.Benjamin
Benjamin Astbury je imao manje od 1% šanse da preživi kada je rodjen pre vremena sa jako malom kilažom, oko 500 grama. Rodjen je 12 nedelja pre termina i nakon toga je imao 5 srčanih napada. Posle mnogih procedura i hitnih operacija Benjamin je preživeo i opravio se i svoj prvi rodjendan proslavio je u aprilu ove godine.

4.Učesnik na maratonu
Ne samo da je Trish Stine učestvovala na maratonu, već se odmah i nakon toga porodila a da nije ni znala da je trudna. 33-godišnjakinja već ima decu i bila je iznenadjena kada se odmah nakon maratona porodila. Nije ni znala da je trudna jer nije imala nikakvih simptoma, nije dobijala na težini, nije imala mučnine a i njen muž je imao vazektomiju (to je način trajne kontracepcije kod muškaraca kojim se podvezuju semevodi i sprečava izlazak sperme.) Rodila je zdravu devojčicu koja je po engleskim merama bila teška oko 6 funti, a to je oko 3 kilograma.

5. Beba koja je proglašena mrtvom
Hitan carski rez je izvršen da bi se beba Charlie Collins izvadila iz majčine materice, i kada je rodjena bila je skroz plava. Charlie je rodjen 9 nedelja ranije i morali su ga odmah oživljavati čim je rodjen. Doktori su bili sigurni da će beba umreti i čak i rekli roditeljima da postoje 3 uzroka zbog kojih beba verovatno neće preživeti. Preživeo je srčani napad kada je imao samo 3 nedelje. Ali uprkos svemu on je gurao dalje i uspeo da obraduje roditelje.

NEVEROVATNO OVO SE ZOVE VOLETI ŽIVOT . MALI BORCI

- Oglasi -

POGLEDAJTE VIDEO

PODELITE SA VAŠIM PRIJATELJIMA AKO VAM SE OVO DOPALO :* HVALA

PROČITAJTE JOŠ I OVO

9 zapanjujućih priča o porodjaju

10 ludih brzih priča o porodjaju (kad bebe progovore 😉 )

 

Komentara
Loading...
404 Not Found

404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)