6-godišnji dečak dao najbolji mogući odgovor na pitanje zašto je dojenje u javnosti OK!

Šetali smo okolo, kad je Addie ogladnila. PItala sam Airryn da li je i on gladan, rekao je da jeste. Otišli smo da jedemo i naručili njegovo omiljeno jelo, piletinu sa susamom.

young mother breast feeding her baby outdoors summertime
Seli smo da jedemo i `naručila` sam njenu omiljenu delikatesu, i počela sam da je dojim.

Airryn je jeo svoju piletinu, a onda je jedna žena prošla pored sa svojom hranom. Sela je i ponovo me čudno pogledala, a onda mi je prišla i pogledala me, te čak i grubo rekla: `zar ne znate da ima stolica u toaletu za te stvari. Moje dete ne mora gledati kako hranite vaše ovde dok ona jede.`

- Oglasi -

Krenula sam da objašnjavam, kad me je sin prekinuo rekavši: Ja ne moram da gledam kako vaše dete jede dok ja jedem.

Žena je uzvratila: Ona jede ne pokazujući niti jedan dio svog tela.

Dečak Airryn je pogledao ponovo u devojčicu u rekao: Mogu videti njene noge, dok vi ne možete videti ni jedan deo moje sestre.

Zatim me upitala da li uvek dopuštam da moj sin tako razgovara sa drugim ljudima. Rekla sam: Kako, iskreno?

Ponovo mi je rekla da trebam da odem u toalet. Airryn je ustao i prišao ženi, a ona ga je upitala šta radi, a on je odgovorio: Želim vam pomoći da prenesete vašu hranu u toalet. Ako mislite da je OK da moja sestra tamo jede, onda je i OK za vas da tamo jedete.

Rekla je da je moj sin nepristojan, a ja sam odgovorila da je samo dobro obrazovan za svoje godine.

Molim vas podelite ovo sa svojim prijateljima, porodicom, da znaju da jedna od najboljih stvari koju roditelj i staratelj može uraditi jeste da obezbedi detetu da može bez straha reći svoje mišljenje kako bi odbranio sebe i svoju porodicu.

(Novi.ba)

Komentara
Loading...