Ako vam smeta plač dece u avionu, postupak jedne mame će vas zauvek postideti

0 248

 Ako vam je rešenje da opomenete mamu klinaca, potrebna vam je lekcija od ove majke.

Keša Bernard je mama dvoje mališana i nedavno je otišla na odmor sama kako bi sebi dala makar malo oduška. Samo mame znaju koliko je uloga majke i divna i zamorna stvar u isto vreme. Iako je imala planove od odmori od klinaca, još u avionu joj se jedan mališan obreo u krilu.

Keša je imala let za Sijetl i još dok su bili uparkirani na aerodromu, jedno dete je počelo da plače. Naravno, većina putnika je negodovala zbog toga, a Keša je svoju priču podelila sa prijateljima na Facebooku.

„Čula sam kako dva deteta plaču (užasno, zar ne?), a jedno od njih bukvalno nije moglo da prestane. Nikakav problem. I ja sam mama i ignorisala sam sve. Ali ono što nisam mogla da ignorišem je sledeće”, napisala je ona i potom nastavila:

„Čula sam ženu koja se žalila mami dece koja su plakala, koja je pritom sama letela, kako njeni klinci odmah moraju da prestanu da joj udaraju u sedište. Kada je žena zgrabila nogu jednog od njih, mama nije mogla da veruje pošto mališan ima tek tri godine”.

Rekla je da je stjuardesa bila blizu i da bukvalno ništa nije uradila, a ljudi oko mame su nastavili da se žale i da negoduju.

„Jedna starija spodoba od žene je šakama prekrila uši i ispred majke pravila najodvratnije moguće face. Ženo, da li me jebeno zajebavaš?”.

U tom trenutku Keša je rešila da se umeša u čitavu problematiku.

„Ustala sam, otišla nekoliko redova iza i pitala mamu da li joj treba pomoć. Odmah mi je pružila svoje dete i kao da je u trenutku osetila olakšanje. Sa detetom sam otišla da sednem zbog poletanja, a ono je odmah zaspalo”, napisala je ova supermama i  potom zaključila:

„Budite ljubazni i fini. Ako je nekome potrebna vaša pomoć, za ime boga, pomozite. To što se žalite i negodujete neće uraditi ništa osim što ćete osobi kojoj je pomoć potrebna učiniti da se oseća mnogo lošije”.

BRAVO MAJKO !!!

 

izvor

Pročitajte i ove priče

Komentara
Loading...