Andjeli nikad ne umiru *

0

Evo je i moja priča…

14492561_1208807565842965_1191335920162214060_n

Prvi porod ,trudnoća uredno protekla.Ulazim u 9 ti mjesec i na kontrolu dolazim doktor me šalje na posmatranje par dana u bolnicu.Dolazim u bolnicu tu me drže od pola 1 prije podne do 10 naveče,tad mi je uradjen carski.Budim se u neka doba noći ništa ne znam , dolazi doktor saopštava mi da je beba prebačena u drugu bolnicu i ništa drugo mi ne govori.Ja umirem od tuge od jada i od nemoći da učinim nešto.

Ujutru mi saopštavaju da je ok beba,al opet nisam imala mira dok ne vidim.Treći dan potpisujem papire na svoju odgovornost odlazim u drugu bolnicu kod svoje bebe.Tu me čekaju strašne informacije beba reanimirana ni jednog pokreta ni trptaja ništa.Mrvica moja na aparatima nepomična svaki dan stojim kraj inkubatora i molim se čudu božijem,nakon 15 dana beba se šalje na institut za majku i dijete.

Tamo mi saopštavaju da nema pomoći da je moždano stablo totalno oštećeno zbog nedostatka kiseonika.Tu se čitav moj svijet ruši sve gubim…Nakon 51 dan moja beba je preminula.
Nikad se neću pomiriti s tim samo Bog i ja znamo kako se dan po dan borim i živim s tim.Sad nakon godinu i po ponovo sam trudna i idem dan po dan tuga je ostala i bol.To je moja priča ,redovno vas pratim i čitam.

Poruka budućim majkama da se bore i da se mole za naše andjele ,to su naši borci , moj borac se borio ali je izgubio bitku . MOLITE SI , BORITE SE !!

Jako sam tužna kada dobijem ovakve priče 🙁 Ali evo Bog joj je dao opet šansu i nagradu . Želim joj da sve dobro prodje ovaj put i da zagrli i privije na grudi svoju bebicu . Želela je da bude anonimna za javnos i ja to poštujem .

PRIČE KOJE SU MNOGE RASPLAKALE 

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

Komentara
Loading...