APEL RODITELJIMA : Tri bebe izgubile život zbog nepravilne upotrebe opreme

0

U Pensilvaniji nedavno su se dogodila tri smrtna slučaja beba, a svetski mediji i lekari skrenuli su pažnju roditeljima da povedu računa kako koriste bebi opremu

Svetski mediji i lekari sve više upozoravaju roditelje da obrate pažnju kako rukuju bebi opremom, usled sve većeg broja nesrećnih slučajeva širom sveta.

Naime, u Pensilvaniji su nedavno zabeležena čak tri nesrećna slučaja, gde su bebe nastradale nakon što su zaspale na jastuku za dojenje.

Moja tužna priča : Izgubila sam bebu zbog VIRUSA !!

Ovaj praktičan proizvod, koji mnogim mama olakšava dojenje, ali i trudnoću, postao je popularan širom sveta, ali on bi trebalo da se koristi isključivo za ishranu, a ne za spavanje.

Graham Hentrik, istražitelj iz Pensilvanije, pokušao je da podigne svest o ovom propustu i da naglasi da deca nikako ne smeju da spavaju u ovom jastuku. Nakon smrti čak tri novorođenčeta, Graham je dobio ideju da se javno izrazi i time spreči još neki incident.

Ukoliko se bebi prispava, ona može da sklizne iz jastuka, padne i da, u najgorem slučaju, slomi vrat. S obzirom da su bebe isuviše male kako bi se same izvukle iz nezgodnog položaja, dovoljan je samo trenutak nepažnje roditelja.

Potresna priča žene koja je rodila dvoje dece, a izgubila sebe

Kako bi sprečila ovakve incidente, kompanija Boppy koja se bavi proizvodnjom ovih jastuka, na svom sajtu ima posebne savete za bezbednost mališana:

1. Uvek postavite svoje dete da spava na leđima na sigurnoj i čvrstoj površini.

2. Sklonite sve mekane predmete, igračke i jastuke od vaše bebe kada je stavite na spavanje.

3. Koristite posebnu ćebad za male bebe.

4. Nikada nemojte koristiti jastuk za bebino spavanje.

NEOPISIVA BOL: Otac sa tek rođenim sinom koji je preminuo RASPLAKAO SVET

Komentara
Loading...
where can i buy ivermectin over the counter buy ivermectin online