HIT ! Volela sam te bajke za odrasle,samo jedna tura ovog čaja , samo jedna bočica ovih kapi samo , samo i ostala sam trudna aaaaa ma da

0

Kada se nadjemo u vrtlogu lečenja neplodnosti otkrivanja uzroka iste, vantelesnih i opšteg ludila koje samo i isključivo žene mogu preživeti.

Profimedia,

Naglašavam i stavljam akcenat na nas jer muškarci dodju samo kao gosti po nekad ha ha..mnogi pribegnu usput i nekoj alternativi prirodnoj…i tu se stvaraju divne, presmešne uspomene….

Tamo nekog leta gospodnjeg kada smo pravili pauzu izmedju dva pokušaja vantelesne nestrpljiva, kao i obično uvek pribegavam travama da ne traćim vreme, bilo je toplo neizdrživo leto , hladno piće gomila novina ( tada nije bilo pametnih tel internet nije imao maha kao sad ,beše si to pre dosta godina) i tako novine i ja .

Volela sam te bajke za odrasle,samo jedna tura ovog čaja , samo jedna bočica ovih kapi samo , samo i ostala sam trudna aaaaa divne vesti, neka nada…

Nailazim onda na naslov“prirodom do potomstva Dr da ga ne imenujem gospodin X“ Bila mu je posvećena cela jedna stranica divna slika on i puno dece oko njega. Reklama desetka.

Čula sam više puta za njega a i gledala njegovo gostovanje i ozbiljan razgovor u nekom jutarnjem programu.. pa sam već sl . nedelje jezdila ka Beogradu puna nade noseći moju podebelu fasciklu i da povela sam i muža ahaha .

Stižemo,u sebi se preslišavam šta , kako, otkada… moram mu sve reći hronološki slažem dogadjaje ,neuspehe, pokušaje.

Kuća deluje skupo ,nema ordinacije, ulazimo unutra u hodnik ,dolazi žena ljubazna i nasmejana sada će doktor… znate imamo zakazano … da da evo i dalje pokušavam sebi da objasnim više nego njoj ali me prekida.

Stojimo u hodniku ona mi i naša fascikla reklo bi se, ali, stojimo mi i Nada koja nikada ne umire.Stiže neki n čovek prilično prašnjav u japankama šorcu , izvinite ja kod golubova .

Ne stižem da se oporavim od šoka uvodi nas u sobu,mala soba tri fotelje i klub sto prepun fotografija beba …gomila 500 ma 1000 fotografija,zaboravljam one golubove, japanke gledam slike i nova nada se budi!!!!

Sedite-prekida mi maštanje i mi sednemo. Krećem da izlažem naš slučaj i dodajem mu fasciklu dok se u meni bore razum i osećajnost ha ha jer čovek realno nema gde ni da stavi sve te moje papire ako i poželi da pogleda,.Za ime sveta sedimo u sobi 2 sa 2 tri fotelje sto r,adijator zagušljivo,naravno .

Udara me njegova rečenica ko grom“ ne treba mi to“.Sklanjam fasciku Počinju da mi rastu magareće uši polako ali sigurno i dalje se borim da ne izadjemmm.

- Oglasi -

Postavlja nam neka trivijalna pitanja kao uvod mi ko mazge odgovaramo shvatajući da smo se za****li ali srčemo i dalje tu čorbu što sam Ja zakuvala i glumimo ludilo. U sekundi smo odustali od ideje da se upustimo u ozbiljan razgovor i muž i ja mada posle smo shvatili da je On odustao i pre ulaska u „ordinaciju“ ne znam kako je priču okrenuo na golubove ali eto….

I tako kao grom iz vedra neba on će ti mom mužu … imate kući jedan ovakav radijator ??? Muž odgovara – Da, a vidim zbunjenost kod njega ali igramo njegovu igru i dalje držeći se dostojanstveno…. sve sa osmehom i fol “ sigurnošću “ u uspeh svog proizvoda iz njegovih usta počinje da se kotrlja kultna rečenica koja se spominje već godinama kod nas na svim rodjendanima i zbivanjima“Samo je veži za radijator(sa osmehom pokazuje očima na mene) i udri“

Sve će to biti ok…nastavlja sad već ozbiljnije popićete 3 ture pa se vidimo za… ne slušam ga odavno zapela sam na taj radijator i razmišljam jesam li dobro čula? On ustaje vrlo brzo mora nazad kod golubova,sada će sekretarica, (gospodja od malopre )da vam da čajeve,izlazimo, dovidjenja , dovidjenja , ajde osmeh tapše me po ledjima i nestaje.

Stojim ko debil i dalje držeći fasciklu potpuno slomljena i besna na sebe,ključam,dolazi ona ista žena i donosi kesu nasmejana je i ljubazna, muž vadi pozamašnu sumu novca recimo ko danas 500eu i vrši se zamena aaa .

Kada se setim toga uvek ali uvek pored radijatora setim se muževog pogleda,osmeha i kako mi je namignuo šeretski i stiska ruke, koji mi je dao snagu da izadjem iz te kuće !!!okrenemo sve na zabavu .

On nije moga osetiti i shvatiti mnoge stvari ali je kao podrška uvek ali uvek imao pravu reč nastup zagrljaj sve.Do izlaza iz Bg smo ćutali a onda se provalio smeh. Kesu nisam do kuće otvarala imala sam tako neku odbojnost. Ispostavilo se da je u njoj bila kaseta ,video kaseta ko je iz našeg doba zna šta je to , koju sam pogledala razume se, ipak sam papreno platila sve!

Na kojoj taj doktor :)hoda nekom planinom oko njega gomila dece trče idila .. loša imitacija Branka kockice… i priča o značaju bilja i meda… i uz to su u kesi bili čajevi i matični mleč… razume se da sam sve uredno popila to i desilo se veliko ništa.. ostala lepa uspomena.

Nemogu da grešim dušu da to nije nekom pomoglo …sigurno jeste…svi koji se susreću sa nekim problemom i nemogućnošću začeća pribegavaju svemu. Oni srećni kod kojih je samo disbalans hormona sve rešavaju baš tako nekim čajevima … a mi …mi smo nastavili našu borbu uz pomoć pravih stručnjaka i posle 15 godina uspeli . ….. i da opet bi ja sve to isto tako…..

Dugo se nisam nasmejala nekoj priči ko ovo 🙂 Ona nije imala sreće sa tim čajevima , ili nije bilo suđeno , možda je neko uspeo ona ne ! Ali ona je ipak dobila svoju sreću posle 15 godina ! Jednostavno , tad je bilo suđeno .

Da li je neko još imao ovakvo ili slično iskustvo kako naša čitateljka ? Podelite i vi sa nama vašu priču .

autor.anonimna mama

izvor. devetmeseci.net

Niko nema prava na ovu priču samo devetmeseci.net . Molimo vas poštujte autora ! Možete podeliti ali ne i kopirati , menjati i lažirati ovu priču ! Svako kopiranje strogo je zabranjeno zakonom !

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...