NOVI SAD : Otac i sin u porodičnoj radionici oživljavaju bajke

0

Goran Glamočanin i njegov sin Damir u svojoj porodičnoj radionici oživljavaju bajke praveći neverovatne kućice za decu. Kako kaže Goran, sve je počelo iz potrebe da svojoj decu upotpuni detinjstvo.

Ideja za izradu bajkovitih kućica potiče od Goranove supruge Dijane, koja je poželela da njihovim mališanima pruži zabavniji način za igranje, te da ih podstakne na kreativnost i za trenutak odvoji od kompjuterskih igrica.

Kućice se prave isključivo za decu i u potpunosti su prilagođene njihovim potrebama i željama, a vrata ovih čarobnih kućica su širom otvorena za ulazak svakog deteta u negov svet mašte, igre i bezbrižnog detinjstva.

Svaka kućica nosi svoju priču od samog početka, a Goran unapred sa klijentom dogovara sve detalje, poput, izgleda, veličine, boje i dodatnih detalja.

Osim kućica, otac i sim Glamočanin , prave i razna dečija igrališta, kao i dečije krevete u obliku kućica, dvorca sa toboganom i prostorom za igru.

- Oglasi -

Svi proizvodi se prave isključivo od drveta, a da bi svaka kućica bila što potpunija, tu su i detalji od pamučnih materijala kao što su zavesice, zastavice, šatorčići i ostale rukotvorine, koje šije baka Eržika.

– Tu smo da zajedno osmislimo jedinstvenu i u potpunosti unikatnu, kućicu po svačijoj želji. Interesovanje za naše kućice je podjednako kako u Srbiji, tako i van nje. Za sada isporučujemo samo na teritoriji Srbije, a nadamo se uskoro i u susednim regionima – kaže Goran Glamočanin i dodaje da je izvoz kućica plan za budućnost.

Izvor: bbportal.info

PRELEPO ZAR NE AKO ŽELITE PODELITE OVO I SA VAŠIM PRIJATELJIMA :* BRAVO ZA NJIH DVOJE

- Advertisement -

Komentara
Loading...