Bake i dede nikada ne umiru, oni postaju nevidljivi… Svako mora pročitati ovu dirljivu priču!

0

Bake i dede igraju veliki deo u razvoju naše ličnosti, našeg odrastanja, načina na koji vidimo i osećamo stvari. Deca koja su se razvijala u kontaktu sa svojim bakama i dedama imaju zdraviji odnos sa starijim ljudima i znaju poštovati starije osobe.

foto-pixabay.com

Međutim, to su samo neke prednosti ove posebne veze. Neki kažu da ljubav prema vašim unucima može biti još jača od ljubavi koju osećate za svoju decu. Postoji nešto posebno, nešto čarobno u vezi s tim

Transakcija DNA informacija kroz mnoge generacije sigurno je čudo. Možete li zamisliti barem jedan deo sebe, desetljeća mlađih godina? Ili biste mogli zamisliti da je neki deo vas postojao stotine godina pre vas?

U konzistentnosti čovečanstva i vlastitih informacija postoji nešto posebno. U svakom slučaju, duhovna povezanost između nas i naših predaka, baka i deda da budu imparticular, stvaraju vezu koja je izvan genetske informacije.

To je posebna veza u kojoj deca uče o ljubavi, poštovanju i uvažavanju. Takođe, mnogo nauče o starim vremenima, starijim životnim obrascima i kako su se njihovi bake i dede borili za izgradnju svoje budućnosti.

- Oglasi -

Mrtvi deda i baka su još uvek na mestima gde ste provodili vreme s porodicom. Možda je teško verovati, ali uvek su tu za vas. Oni su prisutni u svakom delu vašeg života, žive u vašem srcu i vode vas svojim sećanjima.

Možete ih osetiti čak iu neživim objektima na kojima su bili pričvršćeni, poput njihove odeće, nameštaja ili ručne izrade. Dakle, zadržite neke od tih stvari i negujte ih.

Oni će uvek biti tu da vam pokažu kako uživati u svakom trenutku svog života.

Nikada vas neće pustiti, čak i ako žive u samoj tišini. Oni će nestati, a vi ih nećete moći videti, ali kada to najmanje očekujete, osetićete njihovu prisutnost i ohrabrenje. Razmišljanje o dedi i baki će doneti pozitivne vibracije telu i dobre uspomene.

Ako su deda i baka živi, nazovite ih! Nemojte se ustručavati, život je kratak!

Izvor: novipocetak.com

- Advertisement -

Komentara
Loading...