BEBA ROĐENA U AVIONU : Tek se rodio a dobio pokon o kome svako sanja :)

Ne rađaju se bebe svakoga dana u avionu zar ne ?

 

 Jedna indijska avio kompanija poklonila je doživotnu besplatnu vožnju avionima te kompanije bebi koja je rođena na jednom njihovom letu, preneo je CNN.

- Oglasi -

Džet ervejz (Jet Airways) je saopštio da je majka dečaka, čije ime nije saopšteno, počela da se pre vremena porađa na letu u nedelju, na visini od 10.000 metara.

Tek rođena beba postala je internet senzacija jer je “prohodala” nekoliko minuta nakon rođenja.

Avion, koji je leteo za južni indijski grad Koči, preusmeren je u Mumbaj, gde su majka i beba odvedene u lokalnu bolnicu i sada su dobro, navodi se u saopštenju kompanije.

Među putnicima je srećom bio i medicinski tehničar, koji je porodio ženu, a pomogli su i članovi posade.
Aviokompanija nije navela nacionalnost dečaka rođenog na ovom letu, ali kako kažu, on će imati dosta opcija za putovanje po Indiji i šire. Džet ervejz je jedna od najvećih avio kompanija u zemlji i leti na 65 domaćih i međunarodnih destinacija.

Bebe rođene u avionu su retkost. Oni tokom života nailaze na interesantne reakcije osoblja na aerodromu kada vide da im u pasošu piše: „Vlasnik pasoša rođen je u avionu.“
Roditi se u avionu ne garantuje besplatan avio-saobraćaj za ceo život, uprkos uobičajenom verovanju. Džet ervejz se ovim potezom pridružio kompanijama Thai Airvais i AirAsia, koje su među desetak kompanija koje daju besplatne avio karte za one koji se rode u njihovim avionima.

KAPA DOLE ZA MAJKU : Beba rođena sa 7,39 kilograma

Novorođeni dečak od avio-kompanije na poklon je dobio besplatne avionske karte za ceo život. Samo prošle godine, u avionu je rođeno pet beba, ali nisu sve nagrađene besplatnim kartama.

Umesto besplatnih karata na korišćenje tokom celog života, kao nagradu avio-kompanije koje su imale ovakav slučaj delile su karte do 21. godine, karte ograničene određenim brojem pređenih kilometara ili jednostavno novčanu nagradu.

izvor. rs.n1info.com

NEVEROVATNO Jednom u 80.000 porođaja: Beba rođena u netaknutom vodenjaku

Komentara
Loading...