BEBA ROĐENA U AVIONU : Tek se rodio a dobio pokon o kome svako sanja :)

0

Ne rađaju se bebe svakoga dana u avionu zar ne ?

 

 Jedna indijska avio kompanija poklonila je doživotnu besplatnu vožnju avionima te kompanije bebi koja je rođena na jednom njihovom letu, preneo je CNN.

Džet ervejz (Jet Airways) je saopštio da je majka dečaka, čije ime nije saopšteno, počela da se pre vremena porađa na letu u nedelju, na visini od 10.000 metara.

Tek rođena beba postala je internet senzacija jer je “prohodala” nekoliko minuta nakon rođenja.

Avion, koji je leteo za južni indijski grad Koči, preusmeren je u Mumbaj, gde su majka i beba odvedene u lokalnu bolnicu i sada su dobro, navodi se u saopštenju kompanije.

Među putnicima je srećom bio i medicinski tehničar, koji je porodio ženu, a pomogli su i članovi posade.
Aviokompanija nije navela nacionalnost dečaka rođenog na ovom letu, ali kako kažu, on će imati dosta opcija za putovanje po Indiji i šire. Džet ervejz je jedna od najvećih avio kompanija u zemlji i leti na 65 domaćih i međunarodnih destinacija.

- Oglasi -

Bebe rođene u avionu su retkost. Oni tokom života nailaze na interesantne reakcije osoblja na aerodromu kada vide da im u pasošu piše: „Vlasnik pasoša rođen je u avionu.“
Roditi se u avionu ne garantuje besplatan avio-saobraćaj za ceo život, uprkos uobičajenom verovanju. Džet ervejz se ovim potezom pridružio kompanijama Thai Airvais i AirAsia, koje su među desetak kompanija koje daju besplatne avio karte za one koji se rode u njihovim avionima.

KAPA DOLE ZA MAJKU : Beba rođena sa 7,39 kilograma

Novorođeni dečak od avio-kompanije na poklon je dobio besplatne avionske karte za ceo život. Samo prošle godine, u avionu je rođeno pet beba, ali nisu sve nagrađene besplatnim kartama.

Umesto besplatnih karata na korišćenje tokom celog života, kao nagradu avio-kompanije koje su imale ovakav slučaj delile su karte do 21. godine, karte ograničene određenim brojem pređenih kilometara ili jednostavno novčanu nagradu.

izvor. rs.n1info.com

NEVEROVATNO Jednom u 80.000 porođaja: Beba rođena u netaknutom vodenjaku

- Advertisement -

Komentara
Loading...