BEBINA ODEĆA : PRANJE ,ODRŽAVANJE ŠTA TREBA DA ZNATE

0

Bebinu odeću uvek treba prati odvojeno od garderobe ostalih ukućana. Obojena odeća pere se na 30 stepeni, a bela na 60 stepeni.

Koji prašak za veš koristiti?

Bebina koža veoma je osetljiva i može burno reagovati na određene supstance iz deterdženta. Zato, kada mašina završi sa pranjem, opipajte veš i proverite da li je “lepljiv” pod rukom (nedovoljno ispran). U tom slučaju, dobro bi bilo da još jednom uključite program za ispiranje.

Treba li koristiti omekšivač?

Nema majke koja ne želi da odeća njene bebe bude besprekorno čista, meka i mirišljava. Zato vam nećemo govoriti o tome da pojedine supstance iz klasičnih omekšivača mogu izazvati pojavu crvenila, osipa i perutanje kože, već ćemo vam reći da dobro obratite pažnju na to koji omekšivač koristite.

Prilikom kupovine praška i omekšivača kojim ćete prati bebinu garderobu vodite računa o tome da budu blagog, nežnog mirisa, da su biorazgradivi i da sadrže aditive prirodnog porekla. Takođe, na pakovanju bi trebalo da bude naznačeno da su dermatološki testirani na osetljivoj koži, a oznaka 0+ znači da se može koristiti za pranje odeće tek rođenih mališana.

PODELITE I SA VAŠIM PRIJATELJIMA :* HVALA

PROČITAJTE I OVE TEKSTOVE 

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online