Bela dijeta

0

Zar ne bi bilo lepo kada bi mogli brzo smršati bez da se duže vreme opterećujete sa svojim kilogramima i rigoroznim režimima ishrane? Zbog toga što je sve više onih koji žele smršati, danas postoje mnoge dijete koje nude metode kako smršati.

bela dijeta

Ako ste jedan od onih koji ne voli puno da vežba, a želi pronaći način da dovede svoje telo do savršene figure, vreme je da se okrenete prema dijeti koja je pokazala dobre rezultate.

Šta je bela dijeta?

Bela dijeta je  dijeta tokom koje se savetuje konzumiranje namirnica u beloj boji. Bez obzira što su šećer i so bele boje, bilo bi najbolje kada bi oba začina izbacili ili ih koristili u malim količinama.

Važno je da se pridržavate uputstva dijete kako bi što pre došli do željenih rezultata. Potrebno je biti dosledan i verovati kako možete uspeti. Ako ste se odlučili za belu dijetu, slede saveti koji će vam olakšati primenu dijete sa zanimljivim imenom.

Doručak

Bez obzira bili na dijeti ili ne, važno je da svaki dan počnete s najvažnijim obrokom. Doručak ne bi smeo niko izbegavati jer daje potrebnu energiju koja će vam pomoći da izdržite prvi deo dana.

U jutarnjem delu dana uživajte u laganom jogurtu koji na sebi ima oznaku light. Skuvajte jedno jaje i izdvojite belance pošto žumance nije dozvoljeno. Nećete pogrešiti ako doručak obogatite i čašom prirodno napravljenog soka.

Međuobrok

Koliko je važan doručak tako je neophodno da imate i međuobrok. Za ovaj deo dana odaberite salatu od mešanog povrća i čašu mleka. Ne zaboravite na tanjir supe i tost napravljen od integralnog brašna.

Ručak

Kada je vreme za ručak, odlučit ćete se za namirnice u beloj boji. Možete se počastiti belom ribom,pirinčom, kupusom ili pilećim grudima.

Večera

Večera je rezervisana za razne salate, nebitno da li se radi o voću, povrću ili jednoj čaši mleka.

Rezultati će doći vrlo brzo, a pored toga što više nećete imati puno kilograma, vaš će se organizam očistiti od svih štetnih materija. Zašto? Zato što se tokom bele dijete savetuje unošenje puno tečnosti.

izvor:kucnilekar.com

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online