Beleže bebine pokrete, otkucaje srca i pružaju korisne savete: Najbolje i najpopularnije aplikacije za trudnice

0

Donosimo vam spisak sjajnih mobilnih aplikacija koje će modernim mamama pomoći da zabeleže sve lepe (a i one malo manje) trudničke uspomene…

What To Expect

Aplikacija za sve ljubitelje knjiga ‘Šta očekivati u trudnoći’ i nastavaka ‘Šta očekivati prve godine’ i ‘Šta očekivati u drugoj i trećoj godini’. Za razliku od većine ostalih, ova aplikacija se više bazira na tekstu nego na slikama, a puna je zanimljivih podataka i praktičnih saveta za svaki pojedini dan trudnoće. Aplikacija je dostupna na Androidima i iPhoneima.

SELFI SA BEBOM U STOMAKU – MOGUĆE SA OVOM SUPER APLIKACIJOM

Contraction Timer je aplikacija koja će vam trebati kad veliko iščekivanje već bude pri kraju. Naime, aplikacija meri dužinu trajanja trudova i razmak između njih. Contraction Timer dostupan je za Androide i iPhone.

My Baby Beat

U pitanju je zanimljiva aplikacija, vrlo jednostavna za korišćenje koja vam omogućuje da čujete otkucaje srca svoje bebe. Kad god želite, možete da čujete kucanje malog srca tako da jednostavno prislonite mobilni na svoj stomak i pričekate trenutak dok aplikacija odradi određena prilagođavanja. Svaki snimak se automatski čuva tako da ga možete poslušati i kasnije, a aplikacija vam takođe omogućuje i da snimak podelite na društvenim mrežama. My Baby Beat je dostupan na iPhone telefonima.

Sprout

Vrlo korisna i lepo dizajnirana aplikacija koja pruža vrlo detaljan 3D prikaz bebe u materici u svim fazama razvoja. Od devete nedelje čuju se i otkucaji srca, a tu je i merač mamine težine, tajmer za trudove i nekoliko drugih opcija. Takođe, aplikacija donosi i lekarske preporuke, kao i informacije o onome šta možda osećate i šta bi trebalo da radite u svakoj fazi trudnoće. Osim toga, putem Sprouta možete voditi i lični dnevnik trudnoće. Ova aplikacija je dostupna za Androide i iPhone.

Ortoped sa Banjice otkrio istinu o preskupoj dečijoj obući upamtite dobro njegove reči !

Pregnancy +

Vrlo popularna aplikacija koja vam omogućuje da saznate kako tsčno vaša beba izgleda u svakoj fazi trudnoće. Osim toga, putem aplikacije možete pratiti napredovanje bebe kroz svaki pojedinačan dan, kao i da vodite računa o svojoj težini i uopšte zdravlju. Aplikacija vam takođe predlaže i članke vezane uz svaku fazu vaše trudnoće. Pregnancy + je dostupan na Andriodima i iPhoneima.

Baby Me za Android i Baby Motion za iPhone

Jednostavne aplikacije koje vam pomažu da pratiti pokrete vaše bebe i koje će vam biti naročito korisne u kasnijem stadijumu trudnoće.

izvor.zivim.hr

Evo kako možemo da pratimo koliko je mleka beba popila tokom dojenja

Komentara
Loading...
where can i buy ivermectin over the counter buy ivermectin online