BRAVO : Beograd dobio prvu klupu za dojenje

0

Akcija „MAMino mesto za dojenje“ za cilj ima podršku dojenju kao najboljem i najzdravijem načinu ishrane beba

klupa za dojenje

Juče je u Tašmajdanskom parku u Beogradu postavljena prva klupa za dojenje, koja je ujedno i prva klupa ove vrste u regionu. Postavka klupa za dojenje je kruna akcije „MAMino mesto za dojenje“ koje su zajednički realizovale kompanija Keprom i Škola roditeljstva Nada Lazić. Akcija „MAMino mesto za dojenje“ za cilj ima podršku dojenju kao najboljem i najzdravijem načinu ishrane beba, kao i podizanje svesti o dojenju na javnom mestu.

Sredstva za postavljanje MAM  klupa za dojenje obezbeđena su izdvajanjem 5 dinara od prodaje svakog proizvoda brenda MAM, u periodu od 15. februara do 15. maja. Postavka prve MAM klupe za dojenje realizovana je uz podršku Grada Beograda i Javno komunalnog preduzeća „Gradsko zelenilo“ koje je izradilo projektno rešenje klupe.

Podršku ovom projektu dali su i Halobeba, Udruženje Roditelj, kao i društveno odgovorne kompanije Aksa Kids Mega Store, Dexy Co, Lilly i Delhaize.

Projekat “MAMino mesto za dojenje ” bio je svojevrstan nastavak akcije MAM poruke ljubavi, kroz koju smo izabrali najlepšu poruku ljubavi koja će krasiti klupe za dojenje. Autor  najlepše MAM poruke ljubavi je Sanja Tatomir Blagojević iz Beograda, kojoj je danas uručena nagrada, vaučer u vrednosti od 10.000 dinara za kupovinu u Aksi.

Projekat „MAMino mesto za dojenje“ biće nastavljen i tokom leta kada će u beogradskim parkovima biti postavljene još dve MAM klupe za dojenje.

izvor:detinjarije.com

PODLITE DALJE OVE DIVNE VESTI :* HVALA

Drugima se i ovo dopalo

Komentara
Loading...