Bez greške: Rešite test i saznajte šta vas čeka u ljubavi

Iznenadićete se prijatno koliko je ovaj test tačan! Samo je potrebno da odgovorite iskreno!

ljubavni par

Ovim neverovatno tačnim testom rešite možda mnoge ljubavne probleme

Ne samo da je zabavan već i neverovatno tačan test, požuri da saznaš šta te čeka u ljubavi, ali i kako se ponašaš u vezama i šta bi trebalo da promeniš.

PITANJA:

1. Krenuo/la si do kuće svog dečka/devojke. Postoje dva puta koji vode do kuće, jedan vodi pravo do tvog odredišta i mnogo je bliži, ali je veoma jednoličan i dosadan. Drugi je značajno duži i komplikovaniji, ali je veoma živopisan i pun interesantnih detalja. Kojim ćeš putem poći? Kraćim ili dužim?

2. Na putu do kuće nailaziš na dva žbuna ruža. Jedan je obiluje crvenim ružama, a drugi krase bele ruže. Odlučiš da ubereš 20 ruža i odneseš svom dečku/devojci. Koliko ćeš ubrati belih, a koliko crvenih ruža? Bilo koja kombinacija je dozvoljena.

3. Konačno stižeš do njegove/njene kuće. Vrata otvara njegov/njen član porodice. Hoćeš li im poručiti da pozovu tvog partnera da siđe ili ćeš sam/a otići po njega/nju?

4. Odlaziš do njegove/njene sobe, ali tamo nema nikoga. Rešiš da tamo ipak ostaviš ruže. Hoćeš li ih ostaviti na prozoru ili na krevetu?

5. Kasnije kada dođe vreme za spavanje, vi spavate u jednoj sobi, a vaš partner u drugoj. Ujutru kada se probudite i odete do njegove/njene sobe da ga zateknete budnog/budnu ili kako još uvek spava?

6. Kasnije se vraćate kući, hoćete li izabrati kraći ili duži put?

ljubav

 

ODGOVORI:

1. Put predstavlja vremenski period koji vam je potreban da se u nekog potpuno zaljubite. Ako ste izabrali kraći put, zaljubite se brzo ali takve romanse ne traju dugo. Ako ste izabrali duži put, vi se ne zaljubljujete tako lako.

2. Broj crvenih ruža predstavlja koliko dajete sebe i svojih iskrenih emocija u nekoj vezi. Bele ruže predstavljaju u kojoj količini očekujete da vam se uložene emocije i trud vrate. Primera radi, ako ste izabrali 18 crvenih i samo dve bele ruže, vi mnogo više dajete nego što očekujete da vam se vrati. Takve osobe su obično veoma nesrećne u ljubavi.

3. Ovo pitanje predstavlja način na koji rešavate probleme u vezi. Ako ste izabrali da zamolite njegovog/njenog člana porodice da pozove vašeg partnera, to znači da se ne odlučujete lako na rešavanje problema. Izbegavate ih, kao i iskrene razgovore. Očekujete da se reše sami od sebe, što se obično ne dešava. Ako ste izabrali da svog partnera pronađete sami, onda to znači da volite da se uhvatite u koštac sa problemom, da isterate stvari na čistac. Vi ste direktna i pravedna osoba.

4. Mesto gde ste ostavili ruže govori koliko volite svog dečka/devojku. Ako ste ih ostavili na krevetu znači da ga/je volite mnogo i da ne možete da zamislite život bez te osobe. Ako ste ruže ostavili na prozoru, to znači da vam apsolutno ne smeta da svoju „ljubav” ne vidite ni po par dana. Vi ste „vuk samotnjak”.

5. Na ovaj način ćete saznati šta očekujete od veze u kojoj se nalazite. Ako ste svog dečka/devojku našli kako i dalje spava, volite ga/je baš takvog kakav je. Ako ste ga pronašli budnog, vi očekujete da se promeni, da napravi neki bitan preokret u svom životu.

6. Poslednji izbor predstavlja koliko obično ostajete sa nekim. Ako ste izabrali kraći put, vaše romanse se brzo završe, a ako ste izabrali duži pretendujete da ostanete sa nekim u dugoj vezi, srećni i zadovoljni.

izvor:alo.rs

Komentara
Loading...