ISPOVEST : BIRAJTE LEKARA !!

0

Htela bi vam ispričati svoju priču.

12992310_1700250696924793_1564115590_n

foto . privatna arhiva mama Tamaraline9

- Oglasi -

Znači ovako moja prva ćerka ima skoro 2 godine, Najlepše iskustvo za jednu majku je onaj trenutak kad zna da će konačno upoznati svoju bebu držati je u rukama i zagrliti je…. meni su taj trenutak uništili.!!!
Dobila sam bolove dok sam svaki dan isla na ctg upozorili su me da može biti i poradjaj carskim rezom i da moram odabrati termin i doktora ako u slučaju prodje termin a ja ne dobijem bolove.
To sam i uradila odabrala termin i doktora i otišla kući.
Nakon 16 sati mene su uhvatili porodilni bolovi otišla sam u bolnicu gde mi je i pukao vodenjak 20 minuta nakon što sam stigla. Primio me je drugi doktor koi prvo što me je pitao je bilo zašto nisam odabrala njega za carski onda me je pregledao i rekao mi da se neću poroditi još najmanje 2 sata.
Uveo me u salu smestio u boks i izašao. Kako je on izašao krenulo je i dete vikala sam zvala sam za pomoć ali nije bilo nikoga, srećom kad je već dete skoro izašlo pojavila se čistačica bolnice koja mi je pomogla oko pupčane vrce , uzela dete povila je i dala mi je u ruke, zatim otrcala da zove doktora.
 Kad je doktor ušao osetio se strašan miris alkohola uzeo je dete izmerio je čestitao mi i opet je nestao , dok nije došla druga smena nisam svoje dete ispustila iz ruke jer je strašno plakala jer je bila gladna a ja nisam znala kako je doiti pokušavala sam ali ona je bila jako mala nije znala da povuče
U drugu smenu je bio doktor kojeg sam odabrala za termin ako se budem morala poroditi carskim rezom ušao je u sobi čestitao mi a kad sam mu ispričala šta mi se dogodilo nije mogao verovati , rekao mi da sam heroj pregledao bebu a onda je samoinicijativno otišao kod direktora bolnice i prijavio kolegu a žena koja mi je pomogla je svedočila ,srecom smo i ja i dete bilo dobri i nisam htela da podnosim privatnu tužbu htela sam samo biti sa ćerkom jer me je strah uhvatio tek kad sam stigla kući i pomislila šta je sve moglo da se dogodi.
Dobro da sam u tim najgorim trenutcima ostala stabilna jer sam znala da moje dete i njen život je u mojim rukama kad nema nikog od tako zvanih doktora.

ako moje mame budite oprezni nadjite način da se na vreme zaštitite.

Jao ovo je strašno ja nemam reči . Još jednom se dokazalo da smo mi žene najhrabrija bića koja postoje !!

Šta bi ste vi uradile na mestu ove majke ?

Želim joj sve najlepše u životu da se uvek bori za svoje dete ko prava lavica i da njena sreća uvek ima lepo i bezbrižno detinjstvo .

Priču nam je poslala mama Tamara .

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI SAJT I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA

- Advertisement -

Komentara
Loading...