Bitno je da Vučić traži da se deca rađaju ! A ja se pitam kome da ih rađamo ??

0

Uz kafu ove cifre na računima lakše se podnose . Plate male ali računi zato ne manjkaju .

Besna , ljuta , tužna…. 

Ovih dana sam van sebe jer si otišao daleko od nas .  Zašto ? zbog jeb.. novca , malo više novca za normalniji život . Jer je naša država nesposobna , jer iz naše države se beži . A oni stalno prosipaju neku priču bolje je ! KOME JE BOLJE ?? LOPOVIMA , MAFIJAŠIMA . Poštenom čoveku da bude bolje “MA MORA DA SE ŠALITE !!

Pa se pitam šta raditi a ne zaplakati . ?
Bitno je da Vučić traži da se deca rađaju ! A ja se pitam kome da ih rađamo ?? Muževima koji napuštaju svoju zemlju , decu supruge i beže u tuđinu da zarade neki dinar više . Što propuštaju najlepše trenutke koji se nikad neće vratiti . Što su se borili da budu godinama zajedno , kroz sve i svašta prošli i sad da budu daleko jedno od drugog .

Ali ne ,bitno je da se državi plate računi a to što sutra nećeš imate za decu to nema veze . A škola ?? Kako da spremimo decu za školu ??? KAKO ?? Ako platimo državi sve račune šta ostaje ne ostaje ni za hranu !!!I da šta ima veze i što kasne sa platama , računu mora da se plate ? Kako ? Snađi se !!

Bitno je da naša deca sve plaćaju lekove , preglede , knjige pa i užinu u školama a oni u zatvoru sve imaju za dz… i bolju hranu nego naša deca ! Ja ni kučetu ne bi dala takvu užinu !! ok gde ide ovaj Svet?!! U tri lepe !

I dalje gledam u ove račune i ispijam ovu slatku kafu gorkog ukusa . ..

Mogla bih svašta još da napišem ali više ne bi bila fina . Zato što pošteni ćutite zato bagra puni dzepove !!

Bitno je da ovi azilanti preko puta mene u kasarni žive lepše u našoj državi nego deca SRBIJE !! BRUKO I SRAMOTO OD ZEMLJE !!

DA ŽENA ĆE SVE DA IZDRŽI VUČIĆU ALI ZAPAMTI SVE ĆE MANJE BITI DECE JER MI NEMAMO KOME DA IH RAĐAMO NAŠI MUŽEVI SU DALEKO , I NISMO SE UDALE DA BI SAME ODGAJALE !!

foto . Sonja Milekić

autor. urednica Sonja Milekić

izvor.devetmeseci

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Primetili smo na nekim blogovima krađe naših priča , zamolićemo ih da izbrišu ili ćemo pokrenuti tužbu . Takođe molimo mame gde vide naše priče da nas obaveste . Niko nema dozvolu na priče samo devetmeseci!!

Još nešto od mene 

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online