PRIČA MAME BLIZANACA :Težak početak,a srećan kraj

0

Imala sam tešku trudnoću,čitav period kuća ,bolnica i tako sve do dana kad više nije moglo.

13181014_597748690377240_844059231_n

27 nedelja porodjaj na carski .Ne znam šta sam rodila znam samo da su blizanci dali  je seka i bata , koliko su teški  ništa čujem samo sekund plač i to je to.Vraćaju me u šok sobu čekam da mi jave da li su bebe žive i zdrave i mislim da ću ih vidjeti .Nema ih dobijam dvije slike i plačem moje bebe u folijama umotane tijelo plavo plačem al sam sretna živi su hvala Bogu.

Tu noć ne spavam čekam jutro da me odvezu da vidim moju dijecu ,moj prvi susret je bio jako emotivan i pitam se kako čovjek sve izdrži umotano u šlaufe puno aparata u inkubatoru vidim glavicu MALE nogice crne i plave al nema plača. Pitam Dr što ne plaču bebe .Nema ništa teže nego kad ti doktor kaže imaju 48 sati da vidimo hoće li preživjeti. I hvala Bogu svaki dan sam slavila njihovu pobijedu .

Izlazim iz bolnice sa torbom al sama moje bebe ostaju tu plačem i mislim druge majke vode dijecu kući a moje bebice ostaju u bolnici . „Kaže Dr imaju 900 i 1000 grama pa mrvice moje su svaki dan polako napredovale svaki put kad im skinu neki aparat slavila sam sa mužem,svaki njihov gram mi je mnogo značio svaki pokret.A da ne pričam prvi susret u rukama bojim se da ne povredim malo pile koliko su mali, pa ta toplina .Uh i tako svaki dan su polako napredovali a ja sam sve bila jača i jača.Već sam bila  dosadna svaki sat ,dva zovem i onda dodjem dva puta kad čujem preko tel da se alarm aktivirao mislim da su moja dijeca .Jednostavno težak period za mene . Tri puna meseca su bili u bolnici o svaki dan su bili mašala sve jači i jači .

- Oglasi -

13115826_597748107043965_1956701985_n

Danas imaju dve ipo godine i super su sretna sam jer samo jednom su imali grip i hvala dragom Bogu nikakve posljedice nemaju ,ipak sve u svemu sretan kraj i ponosna sam majka djevojčice i diječaka Meleka i Adise line9Priču nam je poslala mama Lela .

Malim slatkim borcima Meleku i Adisi želim divno i bezbrižno detinjstvo a mami Leli da uživa u svakom danu sa njima . Bog joj je dao dve duple sreće i  velike borce

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !

izvor.devetmeseci.net

- Advertisement -

Komentara
Loading...