Mame ovome služe ova proširenja na ramenima kod bodića

0

Namena tih proširenja ne može biti ni bolja ni jednostavnija i zato je čudno da puno mama nikada nije čula za taj trik. 

 

IAKO mnogi misle da su dečji bodiji namerno ostavljeni širi na okovratniku kako bi se lakše oblačili i skidali preko glave, namena tih proširenja nema baš puno veze s tim. Posebno ne ona proširenja koja viđamo na obadva ramena.

bodic

Naravno da je zbog njih puno lakše obući malu bebu, lakše ih je tako prevući preko glave posebno ako pričamo o novorođenčetu kojeg će svaka novopečena mama prvih dana oblačiti uz mnogo muke čak i znoja – ali ne – glavna i osnovna namena tih proširenja ima veze s nečim drugim. Okej, bebine glave jesu nešto neproporcionalnije u odnosu na telo, ali nijedna beba nema baš toliko veliku glavu da se ne bi mogla „progurati“ kroz normalan okovratnik, posebno ako se materijal rasteže.

Ali – ako se beba slučajno jako ukakila i to onako jako, što je verojatno svaka mama doživela barem jednom od svoje bebe, tada proširenja na ramenu pokazuju svoju pravu namenu.

bodi
Naravno, ako znate za taj trik – jer se tada bodiji svlače vrlo jednostavno – samo oslobodite ramena i povučete ga prema dolje bez rizika da prljavi deo bodija na bilo koji način dotakne glavu.

Decenijama  se bodiji rade s tim proširenjima, čak su i modernizirana s prorezom i drukerima, a opet mame širom sveta verovatno ne znaju čemu oni tačno služe.

Sada znate pa kada vaša beba sledeći put prepuni svoju pelenu ne brinite jer ćete bodi skinuti u sekundi. 😉

PODELITE I SA VAŠIM PRIJATELJIMA :* HVALA

izvor.index.hr/

POGLEDAJTE I OVO

Kako da i vi i beba uživate : Super trikovi za mamice ovo niste znale

 

 

Komentara
Loading...