Loše iskustvo za mladu mamu !! (Bolnica Prijepolje)

0

Želim podijelit svoje iskustvo sa vama o porodu.

13887007_543567785826980_2324182745090876054_n

line9

Termin mi je bio 13.05.2016. Otišla sam u bolnicu 11.05.jer sam imala blage bolove,prvi porod nisam znala o čemu se radi,da li su varalice ili ne. Pregledali su me rekli da nisam ni malo otvorena,i ostavili su me na održavanju. Svaki dan sam preživljavala traume jer sam bila u sobi do porodiljske sale. ( o higijeni i hrani da ne govorim. ) 18.05.odluče da mi uključe indukciju koja me nije ni malo otvorila,a bolovi ne izdrzljivi,sve su me tako držali od 7h ujutru,ceo dan,celu noc,

19.05. Bolovi postaju sve češći . Oko 23h navečer,još bolniji,odem kod babice da me pregleda ona kaže 1.5 otvorena,a meni bolovi na svakih 5 minuta,sve tako do ujutru 20.05. dok nije došao doktor,kada je došao pregleda me kaže 4 prsta otvorena i prebace me u sali pod indukcijom.Više od 4 prsta nisam se otvorila,isekli su me imala sam 25 konaca,stiskali mi stomak od puna dva i po sata koliko je porod i trajao,u toku poroda su hteli da me prebace na hitan carski rez,ali ne znam zbog čega su odustali.

Toliko su me namučili i drali mi se da nisam imala snage više za ništa,ali kada je došla princeza bilo je lakše,ali muke opet ne prestaju,ja nemam mleka bebu da dojim,babice neće da je hrane,i tako još 5 dana u bolnici moje je dete živelo tako što ga je jedna žena dojila dva puta na dan jer ni ona nije imala dovoljno a ja ni malo.

Moja devojčica se sada hrani bebilakom i hvala Bogu dobro je,a ja posle tri meseca još uvek se nisam oporavila. Imam 21 godinu,i mnogo loše i bolno iskustvo sam imala. A prvi put kada sam ostala trudna izgubila sam bebu u četvrtom mesecu greškom ginekologa!

Ovo je srašno više !! Sve češće dobijam ovakve priče !! treba da se stidi zdravstvo , da se stide svoje diplome !!

Mama je želela da ostane anonimna za javnost ali je ipak htela da vas upozori . BIRAJ TE LEKARE MORATE AKO NE ŽELITE DA PRODJETE KO OSTALE TRUDNICE !!

Ja joj želim puno sreće , puno lepih trenutaka sa njenom princezicom i da zaboravi koliko god je moguće ovu traumu koju je preživela .

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

Drugi su čitali i ove priče

 

 

Komentara
Loading...