BRAVO ZA OVOG TATU : Hrabri tata porodio suprugu kod kuće

Siniša Ivanković iz Radoboja u Zagorju u subotu uveče porodio je suprugu Anu, jer se zbog visokih nanosa snega vozilo Hitne pomoći nije moglo probiti do njihove kuće.

 muž porodio ženu

Naime, Siniša je u subotu, u porodičnoj kući porodio suprugu Anu (31), jer zbog snega nisu mogli da dođu do bolnice. Hitna takođe nije mogla da dođe do njihove kuće, a Anini trudovi bili su sve intenzivniji i češći. Siniša nije imao izbora, morao je da porodi suprugu. Ana je u dnevnom boravku rodila zdravog sina, teškog 3950 grama i dugačkog 50 cm.

- Oglasi -

„Ja sam sa ženom bio na njenom drugom porođaju u porodilištu, video sam kako joj je doktor stisnuo stomak, pa sam i ja tako uradio. Uopšte nije bio nikakav problem“, s pravom se hvali otac zdravog dečačića Iana, teškog 3.950 grama i dugačkog 50 centimetara.

Ani još nije bio termin, CTG na kom je bila u subotu ujutro nije pokazao da se sprema porođaj, beba je bila mirna, pa je otpuštena kući. Međutim, oko 23 sata osetila je prvi trud. Ana i Siniša imaju već dvoje dece, pa je znala da je došlo vreme. Trudovi su postali sve češći i jači.

Siniša je pozvao ekipu za raščišćavanje, ali nisu mogli da se probiju

„Žena je rekla ‘gotovo je, puk’o mi je vodenjak, bebica je krenula’. Već sam video i glavicu. Porodio sam je bez problema“, kaže tata-babica, koji je za 15-ak minuta obavio porođaj.

Oboje su se uplašili jer je bebi pupčana vrpca bila omotana oko vrata, ali supertata je to sredio. Čak je i umio malenog pre nego što je došla požrtvovana lekarka, koja se peške probijala kroz sneg da bi što pre stigla.

Beba i majka otpremljeni su u zabočku bolnicu, gde je ustanovljeno da je s njima sve u najboljem redu. A mali Antonija (6) i Karlo (2) dobili su batu da nisu ni znali – prespavali su čitavu dramu.

AKO VAM SE DOPALA OVA PRIČA PODELITE SA VAŠIM PRIJATELJIMA :* HVALA

 izvor:24.sata.hr

Komentara
Loading...