Brižni otac pokazao je svim muškarcima šta znači biti “muž iz snova”

Iako mnogi i dalje misle da očevi rade nešto specijalno kada promene bebi pelene ili joj obrišu nosić maramicom, a od mama se očekuje da rade sve to i još mnogo više – stvari uopšte ne moraju da budu takve. A to je pokazao i ovaj neverovatan tata.

Nakon ozbiljne borbe sa rakom testisa, jedan Imgur korisnik i njegova žena napokon su uspeli da dobiju bebu. Sada, kada je postao otac, malo je reći da je potpuno posvećen roditeljstvu i očinstvu, a nedavno je objavio i fotografiju koja drugim očevima pokazuje kako to zaista izgleda u realnom životu.

After winning a battle with testicular cancer last year we finally got our first born son. <3 *pro-tip*Real men take care of their baby while mommy takes as many naps as she needs. She’s been through an ordeal! Suck it up guys and be her dream husband!

- Oglasi -


“Pravi muškarci se brinu o svojoj bebi dok mama drema onoliko koliko joj je to potrebno. Prošla je kroz puno toga i zato morate da zaboravite na ego i budete muž iz snova vašoj ženi”, napisao je uz fotografiju.

Sigurni smo da mnogi očevi mogu puno toga da nauče iz ovog posta.

(Telegraf.rs)

PROČITAJTE I OVE TEKSTOVE 

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Komentara
Loading...