Brižni otac pokazao je svim muškarcima šta znači biti „muž iz snova“

0

Iako mnogi i dalje misle da očevi rade nešto specijalno kada promene bebi pelene ili joj obrišu nosić maramicom, a od mama se očekuje da rade sve to i još mnogo više – stvari uopšte ne moraju da budu takve. A to je pokazao i ovaj neverovatan tata.

Nakon ozbiljne borbe sa rakom testisa, jedan Imgur korisnik i njegova žena napokon su uspeli da dobiju bebu. Sada, kada je postao otac, malo je reći da je potpuno posvećen roditeljstvu i očinstvu, a nedavno je objavio i fotografiju koja drugim očevima pokazuje kako to zaista izgleda u realnom životu.

After winning a battle with testicular cancer last year we finally got our first born son. <3 *pro-tip*Real men take care of their baby while mommy takes as many naps as she needs. She’s been through an ordeal! Suck it up guys and be her dream husband!


“Pravi muškarci se brinu o svojoj bebi dok mama drema onoliko koliko joj je to potrebno. Prošla je kroz puno toga i zato morate da zaboravite na ego i budete muž iz snova vašoj ženi”, napisao je uz fotografiju.

Sigurni smo da mnogi očevi mogu puno toga da nauče iz ovog posta.

(Telegraf.rs)

PROČITAJTE I OVE TEKSTOVE 

Komentara
Loading...