BRUKA I SRAMOTA : Moj prvi i poslednji odlazak u Višegradsku

Imam zakazan ekspertski ultrazvuk u toj klinici. Odlazim sat vremena ranije iako živim 100 km od Beograda. Prvo izlazi sestra i otera moju pratnju ispred hodnika (iako bi svakoj trudnici značilo da joj je suprug sa njom i da učestvuje u pregledu). Zatim me prozivaju – umesto u zakazanih 10:30h, sat vremena kasnije.

Ulazim, sestra pita drsko i bezobrazno: “Što si ti došla?!” Objasnim joj da pijem lekove za srce. Ona i dalje uvređeno nastavlja da se raspravlja kako to ne može! Napokon me pušta da legnem kod doktorke. Doktorka tri puta pipne sondom stomak, uradi ekspertni ultrazvuk za jedan i po minut (pregled koji traje najmanje pola sata i sadrži gledanje ploda od glave do pete)! “Sve što vidim je dobro ali ultrazvuk ne znači ništa”, kaže i zakaže mi genetsko savetovalište!

Da nikom čovek ne poželi ekipu babica koja se zadesila meni !!

Sreća moja što znam nešto iz medicine i što imam u svom gradu odličnog lekara, pa sam znala da se radi o čistoj neljubaznosti i neprofesionalizmu.

Drage kolege, treba da vas je sramota!

Inače, otišla sam u 10h, a završila u 13h. Sa bolovima sedela na drvenoj stolici. Muž je za to vreme bio u hodniku kao i pratnje trudnica koje su čekale sa mnom. A ni jedna od njih nije izašla a da joj je bio urađen pregled koji je bio zakazan.

Bruka i sramota!

PORUKA 

Zato trudnice, lepo privatno i gotovo, a ne ono mučenje.

autor. anonimna mama 

KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA IZ VIŠEGRADSKE ? PIŠITE NAM U KOMENTAR NA SAJTU ! HVALA

Ginekološki pregledi posle porođaja su jako bitni evo i zašto i koji su to !!

 

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Komentara
Loading...