„Budi hrabra“ kreće Srbijom: Uz „Dunav osiguranje“ besplatni ultrazvučni pregledi žena

0

Tokom oktobra, koji se širom sveta obeležava kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke.

Kompanija „Dunav osiguranje“ je i ove godine pružila podršku projektu „Budi hrabra“, kako bi zajedno sa Udruženjem „Žena uz ženu“, podizala svest o rasprostranjenosti ove bolesti i ukazala na važnost prevencije i ranog otkrivanja maligniteta.

U sklopu akcije, Karavan opremljen ultrazvučnim aparatom i neophodnom opremom za dijagnostički pregled obići će gradove širom Srbije, kako bi omogućio ženama da obave besplatne preglede na licu mesta. Kompanija „Dunav osiguranje“ će, prepoznajući realne potrebe i prioritete u oblasti zdravlja, ovom prilikom predstaviti svoj program zdravstvenog osiguranja i osiguranja za slučajeve obolevanja od raka Cancer protection –koji, osim finansijske, obuhvata i stručnu podršku – mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja.

Dodatno lekarsko mišljenje, uz detaljnu nezavisnu reviziju uspostavljene dijagnoze i preporučenog načina lečenja osiguranika od strane multidisciplinarnog tima lekara odgovarajućih specijalnosti, uključuje angažovanje vodećih svetskih medicinskih centara specijalizovanih za dijagnostiku i lečenje kancera.

Promo

- Oglasi -

Upravo je ova usluga mnogo puta do sada uticala na tok lečenja, budući da mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja u nekoj od renomiranih lekarskih ustanova može doprineti spokojnijem donošenju odluke osiguranika o procesu lečenja, uz dodatno specijalističko angažovanje i podršku u daljem procesu izlečenja.

Karavan „Budi hrabra“ obilaziće tokom celog meseca gradove u našoj zemlji, a trasa Karavana može se pogledati na linku.

Pregledi u gradovima se zakazuju na licu mesta, u terminu od 11:30 do 12 časova, dok će se obavljanje pregleda vršiti u periodu od 12 do 18 časova.

Sve dodatne informacije o projektu mogu se pratiti i putem društvenih mreža, gde će na kompanijskim nalozima biti objavljena aktuelna dešavanja i kretanje trase Karavana.

Više detalja u vezi sa pokrićem i uslovima dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja i programom osiguranja Cancer protection, zainteresovani mogu dobiti besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na broj 0800 386 286 ili na veb-sajtu www.dunav.com.

Foto Promo

- Advertisement -

Komentara
Loading...