Svim budućim majkama preporučujem epidural i prisustvo muža na porodjaju

0

Pa ovako U subotu uveče oko pola 22 su mi krenuli bolovi, nešto kasnije sam primetila da mi je krenuo i sluzni čep,ali pošto sam prvorotka nisam baš bila najsigurnija kad je pravi trenutak da se krene u bolnicu.

13714383_10206713199694236_274939169_n

Oko 3 ujutru sam ipak shvatila da je došao trenutak da krenem. Spremila sam se i otišla u bolnicu. Na prvom pregledu su mi rekli da imam još vremena i da sam otvorena tek 1 prst. Stavili su me u sobu i ostavili samu, bez informacija o svemu, da se mučim, povremeno je dolazio doktor da me pregleda i babica da mi radi ctg.

Oko 12h su me odveli u porodjajnu salu i dali mi epidural, tada je i moj najbolji muž na svetu došao da bude uz nase,bol prestao i mislila sam da mi je svanuo

Novi dan. Porodjaj je počeo oko pola 6, nisam toliko osetila sam porod jer sam imala epidural, koji sa oduševljenjem preporučujem, i moj ponos, moj sin, je rodjen u 10 do 18h, malo smo terali muža da on bude taj koji će preseći pupčanu vrpcu,ali uspeli smo, pa su ga babice i lekari počastili aplauzom,.Stvarno smo imali super ekipu oko nas, zahvalna sam im svima, a najviše mom mužu koji je bio uz mene, ne znam kako bi bez njega prošlo sve ovo.

Svim budućim majkama preporučujem epidural i prisustvo muža na porodjaju, nema lepšegline9

Čestitke mladim roditeljima , veliko bravo za hrabrog tatu . Želim im divno i veselo roditeljstvo :*

autor priče . mama Maja

izvor.devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

Drugi su čitali i ove priče

Save

Komentara
Loading...