Čekajući ćerkicu par iz Niša snimio najlepši video 9 meseci (VIDEO)

0

Milica i Miljan su svake nedelje napravili po nekoliko fotografija koje su trebale da pokažu njihovo raspoloženje, ali i prirodne događaje vezane za trudnoću

Screenshot_7

FOTO.you tube-

Mladi bračni par iz Niškog naselja Duvanište, Milica i Miljan Rajković, napravili su najlepši video klip koji ovih dana kruži društvenim mrežama.

Naime, ovaj par je došao na ideju da, dok očekuje rođenje prve bebe, napravi video klip koji će jednog dana pokazati svojoj ćerki. Milica i Miljan su svake nedelje napravili po nekoliko fotografija koje su trebale da pokažu njihovo raspoloženje, ali i prirodne događaje vezane za trudnoću.
Kako ste došli na ideju da napravite video klip?

Na ideju sam došao videvši neke druge klipove na Jutjubu koje sam malo modifikovao. Naša ideja bila je da se svaka nedelja predstavi za sebe, odnosno da svaka nedelja nosi svoju priču. U jednoj nedelji moja supruga povraća, dok smo se druge nedelje pripremali za letovanje. Onda nas dve nedelje nije bilo, što se jasno vidi u klipu.

Da li se dešavalo da nekada niste bili u mogućnosti da se fotografišete?
Naš zadatak bio je da se fotografišemo svake subote. Naravno, dešavalo se da nekada nismo tu za vikend, pa se dešavalo i da nismo raspoložni. Međutim, dogovor je bio da snimak mora biti napravljen, pa smo se onda, nekada, smejali i na silu.

Zašto baš video snimak? Mogli ste da pišete dnevnik, pravite obične fotografije…

- Oglasi -

Ja sam „fanatik“ za fotografiju, te otud i ideja da se napravi jedan ovakav video klip sačinjen od velikog broja fotografija.

opustise.rs

POGLEDAJTE OVAJ DIVAN VIDEO

Zar nije prelepo ? Evo vam ideje trudnice . PODELITE OVO I SA VAŠIM PRIJATELJIMA :*

Pogledajte i ovih par divnih videa

PRELEPO: 9 MESECI U MAMINOM STOMAKU

9 meseci u maminom stomaku ,a čitav život u njenom srcu

Njihova 9-mesečna putanja je počela s pozitvnim testom trudnoće.

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...