ZDRAVO SVETE : Pozdravljaju vas identične četvorke

0

Četvorke iz Kanade obeležile su treći mesec života novim preslatkim fotografijama.

Preslatke identične četvorke začete su prirodno, bez pomoći lekova za plodnost ili bilo kakve intervencije reproduktivne tehnologije. Njihovi roditelji, Bethani i Tim Webb iz Alberte, bili su šokirani kada je rutinski ultrazvuk otkrio četiri bebe. Šanse da prirodnim putem dobijete identične četvorke su čak 1: 15 miliona! Četiri sestre rođene su carskim rezom.

Fotografije je snimila Cassandra Jones iz Noelle Mirabella Photography, koja ih je već fotografisala kad su napunile dva meseca.“ Ovaj put je bilo puno teže. Devojčice nisu bile pospane kao prošli put i bilo je više pomeranja“, rekla je Cassandra Jones za Today. Sve su se smeškale i neke su mislile da je njihova fotografkinja jako smešna. Kako bi ih razlikovali, malene sestrice sve imaju probušene uši s različitim bojama naušnica i lakirane nožne nokte u drugim bojama.

Naslovna fotografija pokazuje djevojčicu kako širom otvorenih očiju gleda u kameru, dok njene sestre spavaju. „Otvorila je oči na minutu i zatim ponovno zaspala bez umirivanja“, rekla je Jones koja je fotografisala devojčice skoro četiri sata, uz pomoć čak tri asistentkinje.

screenshot_18
PRELEPO ZAR NE 🙂 ? PODELITE DALJE :* HVALA
izvor.: klokanica.24sata.hr

Save

Komentara
Loading...