ČUDO PRIRODE Majka nosila trojke: Otišla na pregled, ultrazvuk zapanjio lekare!

0

Godinama su Kortni i Filip pokušavali da dobiju dete, ali im to nije uspevalo. Danas žive život kakav nisu mogli ni da sanjaju

Ništa na svetu nisu želeli više od toga da postanu roditelji devojčice ili dečaka. Iako su Kortni i Filip Garet iz Nju Orleansa pokušavali mnogo godina, to jednostavno nije bilo uspešno.

Na kraju su odlučili da pokušaju sa vantelesnom oplodnjom i Kortni je konačno ostala trudna, sa trojkama. Ali to nije bilo jedino iznenađenje. Sedam godina kasnije, doktori su ponovo ostali zapanjeni.

Njihova deca – Oliver, Džek i Eli su rođeni zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.
Vantelesnom oplodnjom su implantirana dva embriona, jedan se razdvojio i tako su nastali blizanci plus jedna sestra. Ono što oni nisu znali je da su njihovi roditelji odlučili da dobiju i četvrto dete.

Sedam godina kasnije, iznenadili su decu vešću da je Kortni ponovo trudna. Ultrazvuk je pokazao da Kortni nije samo trudna ponovo, nego opet očekuje trojke – drugi put. Ali to nije ono što je iznenadilo doktore.

- Oglasi -

foto: Printscreen Youtube / WWLTV

Doktor je objasnio o čemu se radi. Tokom istog meseca kada je Kortni otišla na vantelesnu oplodnju, takođe je zatrudnela i prirodnim putem. Jedan embrion se podelio i ona je imala par jednojajčanih blizanaca i devojčicu u stomaku. Druge trojke su začete prirodnim putem – a trudnoća je ista.

To je fenomen koji je ostavio i doktore i roditelje bez reči. To je ekstremno retka pojava. Zbog ovog čuda, porodica Garet je porasla od dva člana do njih osam. Oni su sada jedna velika i srećna porodica!

Podelite ovu neverovatnu priču sa prijateljima da pokažete da ništa nije nemoguće i da se čuda stvarno događaju

izvor.virealno.com

- Advertisement -

Komentara
Loading...